nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bugun tokyo-istanbul bileti almak icin internette geziniyodum thy nin sitesine girdim ilk olarak 186000 yen istiyolardi. birazcik daha gezindiktien sonra bir seyahat acentesinin sitesinde ayni ucaga bilet ayrica 1 ay sonrasina da tekra tokyoya donus biletini 65000 yen e aldim nasil oluyor bi biri bana aciklasin. gupegunduz soyuyorlar adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 önceden ayırtmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Tripling said: önceden ayırtmışlardır bende 4 ay sonrasina ayirtiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ikincisi vergiler dahil olmayan fiyatıdır zaten ucak biletinden cok vergisine veriyosun bildigin uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Onlar da bundan bi 4 ay önce ayırtmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 aynen acenteler çok uzun zmaan önce ayırtıyorlar yerleri mesela turizm acentelerinin 5 yıldızlı otellerde konaklama vs için çok ucuz fiyat istemesi de aynı şey. çünkü adam o uçaktaki koltuğu zaten almış ve yok pahasına almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 3 ay sonrası için 25 euro'ya londra'ya gidebiliyosun. ama bu ay için alırsan 100 euro misal. bunun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 BiTcH_oFBaT said: 3 ay sonrası için 25 euro'ya londra'ya gidebiliyosun. ama bu ay için alırsan 100 euro misal. bunun gibi. ok simdi gittim baktim sitelerine gelcek sene icin de 186000 yen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ucuz bilet kalmamıştır acenteler atlıyolar bütün ucuz biletlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ya bu miles and smiles muhabbetide olabilir :) bazi acentalar bu puanlari satiyorlar bilet alip satiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar