Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-shörtün tasarımını sen yap!

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

gecenin 4 e 10 kalasında çektim resimcikleri :)

Evet,2 logonun ters basılması hariç[ehe benim hatam,uykusuz baskı yaptırmıcaksın :p] herşey Mükemmel!
T-Shirti giymeye tırsıyorum sokakta :D Herkez bakıyor "Obaaa" diye..

Birde dar almışım farkında olmadan :P Baskıdada sıcaklıktan az daha daraldı lol...

Tam Body Forma oldu,

Tek kelime;

MÜKEMMEL!

ehe,tabii bu prototip olduğu için birazcık daha parlak tuttu fiyat..(Hatalarıda saymadık :)) A3 felam baskısı olacak bakalım ilerde...

Special Thanx to Oky![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında A3 e bastırıcaktık komple...Tabii, bayağı bir fiyat farkı söylediler,malumunda o zaman ufak A4 bastırıp kesip kesip yapıştıralım diyerek Türk aklını kullanmak girdi işe :)

Bakalım...Daha bu prototip yani :) [Önce 1 tane ters basım logo vardı şimdi 2 tane ters basım logo var...ehu sanki giderek çoğalıyor...]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe hayır Fist ;) Maşşallahı olan SRSUNTOUR Forkum çatır çatır dayanır ona :P o Tümseğe hafif bir ön kaldırış yeter...Birde Fecii bir şekilde yapılmış bir şey varmış vaktiyle sonra unutulup gidilince burada kalmış...Bunu EVDE denemeyin! aman diyiim :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, topicin başlıgında demiş ki:
T-shörtün tasarımını sen yap!

yaa mumi bey böyle laflarla insanları anlık gazlara getirip galeyanda t-shörleri götürüyosunuz bakıyorum[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !

[Bu mesaj Bıshop tarafından 09 Haziran 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç olmazsa "Bana böyle şeylerle gelmeyin kardeşim bu ne ya iğranç ayol." diyip sonra yüzsüzce bastırmadı =P.

Mumi bu T-shirt'ü düşündüğünüz sebeplerden mi yaptı?
Tabii ki hayır.
Alman hatun'a hava atıcak t-shirtiyle sonra "Sen benim parlayan güneşimsin hadi bisiklete binip kafamızı patlatalım." diyecek.Tabii esmer seven alman hatun "Ay ne kadar seksi bir fikir." diye düşünüp beyin travması geçirecek.[signature][hline]VII.
Sosyal ağlarda paylaş

bishop, anlık bir gaz ile değil forum içinde sevdiğim biri olduğu için mumi'e yardımcı olmak istedim. Hem zaten uğraştıran birşey değil, 15 dakka da rahatlıkla yapılabilen birşey. Cevabı bishop'a kızdığım için değil bazı gereksiz insanların hakketen öyle sanmaya eğilimli olabileceği olasılığından rahatsız olduğum içindir.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...