Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 boş t-shirt olayini şeyedebilir misiniz?[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 eh. sen bilirsin. yapıcı mesaj övmek demek değildir sıkılhan. hayır. evet. yalnız şarjım bitiyo benim.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 heder [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 31 Mayıs 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bi iki ofak deişiklik alevi değiştirdim bi de xtr daha bi dağ yol engebe rulaz oldu[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 öle efektler t-shirtte güzel durmaz belki en güzeli okyninki[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Alexi tek tavsiyem yazilari t-shirtun kenarlarina denk getirmemen. Daha dar bir blok icinde toparlarsan giyildiginde rahat okunur. Tavsiyem 1/1 olcude 15-20 cm iceride olmasi dikisten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gecenin 4 e 10 kalasında çektim resimcikleri :) Evet,2 logonun ters basılması hariç[ehe benim hatam,uykusuz baskı yaptırmıcaksın :p] herşey Mükemmel! T-Shirti giymeye tırsıyorum sokakta :D Herkez bakıyor "Obaaa" diye.. Birde dar almışım farkında olmadan :P Baskıdada sıcaklıktan az daha daraldı lol... Tam Body Forma oldu, Tek kelime; MÜKEMMEL! ehe,tabii bu prototip olduğu için birazcık daha parlak tuttu fiyat..(Hatalarıda saymadık :)) A3 felam baskısı olacak bakalım ilerde... Special Thanx to Oky![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ikincisi bence çok daha güzel olmuş bu arada ön tarafında sadece oky nin vektör, arka tarafında büyük xtr pedal yazan ve altında ufak öbür marka logoları olan bi tshirt süper olur bence.(tam tersi de olabilir ön-arka yı değiştirirsin, vektör arkaya gelir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Aslında A3 e bastırıcaktık komple...Tabii, bayağı bir fiyat farkı söylediler,malumunda o zaman ufak A4 bastırıp kesip kesip yapıştıralım diyerek Türk aklını kullanmak girdi işe :) Bakalım...Daha bu prototip yani :) [Önce 1 tane ters basım logo vardı şimdi 2 tane ters basım logo var...ehu sanki giderek çoğalıyor...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tamamda mumi oky2nin yaptıgı bisikletin güzergahında az sonra ön tekere gelecek tümseği görmedin mi? abi jant'ı yamultur o logodaki tümseğe dalarsan..[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 adres verem bitane yolla piliz :) tekirdağ da da reklamınız olur.[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Fistan anlamamisin basit bir bisikletci o tumsege yenilir ama TRX asla! :P *!kendisi 4 saatte tuzlaya gidip gelmistir erenkoyden, yorgundur, yanmistir*[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ehe hayır Fist ;) Maşşallahı olan SRSUNTOUR Forkum çatır çatır dayanır ona :P o Tümseğe hafif bir ön kaldırış yeter...Birde Fecii bir şekilde yapılmış bir şey varmış vaktiyle sonra unutulup gidilince burada kalmış...Bunu EVDE denemeyin! aman diyiim :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Halfmumi, topicin başlıgında demiş ki: T-shörtün tasarımını sen yap! yaa mumi bey böyle laflarla insanları anlık gazlara getirip galeyanda t-shörleri götürüyosunuz bakıyorum[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! [Bu mesaj Bıshop tarafından 09 Haziran 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hiç olmazsa "Bana böyle şeylerle gelmeyin kardeşim bu ne ya iğranç ayol." diyip sonra yüzsüzce bastırmadı =P. Mumi bu T-shirt'ü düşündüğünüz sebeplerden mi yaptı? Tabii ki hayır. Alman hatun'a hava atıcak t-shirtiyle sonra "Sen benim parlayan güneşimsin hadi bisiklete binip kafamızı patlatalım." diyecek.Tabii esmer seven alman hatun "Ay ne kadar seksi bir fikir." diye düşünüp beyin travması geçirecek.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bishop, anlık bir gaz ile değil forum içinde sevdiğim biri olduğu için mumi'e yardımcı olmak istedim. Hem zaten uğraştıran birşey değil, 15 dakka da rahatlıkla yapılabilen birşey. Cevabı bishop'a kızdığım için değil bazı gereksiz insanların hakketen öyle sanmaya eğilimli olabileceği olasılığından rahatsız olduğum içindir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 beş gibi mi Oky? :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Aaa :) neler dönmüş son saniyelerde... Bish,logo tasarlamak Gazdan değil YÜREKTEN gelen bir şey işte :) Okyde açıklamış ellerine sağlık.. Dağılın bakiim :] Prototip basıldı,orjinal A3 basılana kadar şöyle biraz aşağı ine dursun topik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 alexi, oky ya mumi benimde arkım dalgasına takıldım adama siz nie alınganlık yapıyosunuz[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 smiley koymadık ondanmı oldu acaba[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 şşt kavga etmeden dövüşün.. şaka herşey..bu hayat şaka.. t-shirtte şaka :) Bish sende bana bir TAtu çiz ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben olmuşum tatu :P[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Oky, 09 Haziran 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Cevabı bishop'a kızdığım için değil bazı gereksiz insanların hakketen öyle sanmaya eğilimli olabileceği olasılığından rahatsız olduğum içindir. [signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Valla Bish cim sn o mesaji bu foruma koydugun anda mumiye yaptigin sakayi herkese yapmis sayilirsin, yoksa ozel mesaj atip yapicaksin sakani :) Oky de ne guzel yazmis yani hehe, beş gibi userlarin sucu hepsi :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 eh oky az biraz tanıdım ben zaten forumlarda bi logo istendimi cat diye 10 tane koyan biri. zevk alıyor bu işten bunu anlamayan yoktur zaten[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar