Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bu resmin orjinaline bir ayar geçebilecek var mı? Şöyle göze "SÜPER" gözüktürebilecek bir iki efekt mefekt neyin... Hatta yazılarıda kaldırabilecek bir babayiğit varmıdır bilmem...? Bundada,arkadaki elemanları şöyle bir lightiningle geride bırakmış gibin birşey? Arkayı böyle renkli-renksiz tarzı..(Ha gayret çıktı çıkacak...) Bundada "zamanı durdurma" tarzı bir çalışma(böyle arka plan bir anda durmuş sankim) hesabı bir şeycikler... Şimdi diyeceksiniz "bunlar ne oluyor?" Altına imzanızı ufak bir biçimde atıyorsunuz,beğenilen resim >>>Bizim takıma T-shirt oluyor ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004][Bu mesaj Halfmumi tarafından 29 Mayıs 2004 05:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 http://www.xtrpedal.com/album2/photos/cycling21280.jpg Şununda linkini koyayım :P Unutmuşum tepeye eklemeyi. Buda extradan basılacak ama nasıl bir şey yapayım kararsız kaldım.(Siyah beyaz mı yoksa sallantısal mı..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sizin takıma tshirt olucaksa neden fotoğraf kullanıyorsunuz? Bence hiç iyi olmaz, güzelde durmaz. Ama tabii siz bilirsiniz o ayrı.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 [signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyetCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yazıları silerim ben deniyim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 mmm oky ne tavsiye edersin peki?Düz yazı da düşündük ama,sadece beyaz üzerine baskı imkaanımız var. Sensible süper olmuş sağol ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 tshirt uzerine bi logo calismasi yapilsa daha iyi olur bence forma gibi herkese ayri sayili bisi de yapilabilir ama spor formasi gibi degil (mesela ne biliyim 03 mumi yazacagina, kalbin ustunde bisi yazar) onlu arkali bi tshirt dizayni hos olabilir bu bisiklet severler grubunuza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Beğenirmisin bilmiyorum ama kendi çapımda yazıları silmeyi denedim. Zaten bu saatten sonra bir işine yaramaz sanırım:[signature][hline]Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 oldukca mükemmel stRencher :) Volfi, açıkcası dediğin gibi bir şeyi düşündük..Fakat insanların pek fazla ilgisini çekmiyor..Sadece XtrPedal.com tarzı bir şey yazıcak önde,kalbin üzerinde dediğin gibi.. arkayı ve önün kalan kısmınıda,göze çekici gelen şeylerle(Resim gibi) doldurmayı düşündük... Oky gözzel bir tasarım yapacak sanırım :) Birde,en kötü olay,siyaha baskı yapamamak... :( Buralara gelmedi henüz o teknoloji :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 valla amaciniz kendi grubunuzun arasinda bir tshirtse resim zaten umrunuzda olmicak ve emin ol, insanlar basit gorunen guzellikleri daha cok takdir ediyolar. Ne biliyim, kalitesiz bi reism olmasindan sa ufak bir logo ve bir yazi daha estetik gozukuyor cogu kisiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 mumi, böyle birşey yaptım tekerliklerin tellerinle uğraşamadım gerçi vector olarak biraz kabaca oldu ama işte beğenirsen yollarım bu şekli ile sana a4 büyüklüğünde filan.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 MÜKEMMEL! Oky sağolasın :) Yanlız,arka teker hava kalmış gibi :) Ön tekerdeki gibi bir çubuk çekebilirmisin arkayada? [alt sağ yada sol köşede Oky yazısı isterim ama,ustası belli olsun ;)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bunuda arka için düşündüm..Extradan kalacak boşluğa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Oky gerçektende çok iyi çiziyorsun eski çalışmalarına falan da bakındım hepsi çok hoş yaa ne zamandır çalışıyorsun bu işler üzerinde çok merak ettim........[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 StRencher: vector konusunda başlayalı 4-5 ay oldu. Genel tasarım olarak ne yaptığımı bilmediğim seneleri çıkartırsak 4-5 yıl. Dom'dan teknik konusunda baya bişey öğrendim aynı yurtta kalıyorduk. Mumi bu da son hali alev filan istemiştim. Sadece arkaya koydum iki tekerede koyunca kötü duruyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ellerine sağlık Oky ;) Ellerin dert görmesin emi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bence arkadaki alevleri azaltirsan daha guzel durur.. [Bu mesaj RipeFlash tarafından 30 Mayıs 2004 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Logoyu kucultup kalp kismina koyarsaniz daha guzel gozukur kanisindayim gene de mumi bence arkadaslarina danissin o konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Oky bence alevleri daha güzel yapabilirsin![signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 arkadaşlar evet tabiiki daha iyisini yapabilirim ama yapmadım. Mumi'de böyle beğendi herkese görüşleri ve tavsiyeleri için teşekkkür ederim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Efendim öncelikle belirtmek isterim ki tamamiyle oky'nin çalışması üzerinde sıkılarak deneme yapmamla başladı olaylar =).Fena olmadı gibi geldi. Şöyle birşey oldu :[signature][hline]What comes after forever?.Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 inspired? inspiration bu değildir sıkılhan. hayır. evet. ayrıca rezil olmuş.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Hödöcraft. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 31 Mayıs 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 tamam sorun görmüyorum. seni bilgilendiriyorum sadece. bunda bir sorun görüyorsan... herşeyi gurur meselesi yapmaya gerek yok hm?[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 höder [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 31 Mayıs 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar