Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T-shörtün tasarımını sen yap!

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Bu resmin orjinaline bir ayar geçebilecek var mı?
Şöyle göze "SÜPER" gözüktürebilecek bir iki efekt mefekt neyin...
Hatta yazılarıda kaldırabilecek bir babayiğit varmıdır bilmem...?

Bundada,arkadaki elemanları şöyle bir lightiningle geride bırakmış gibin birşey? Arkayı böyle renkli-renksiz tarzı..(Ha gayret çıktı çıkacak...)

Bundada "zamanı durdurma" tarzı bir çalışma(böyle arka plan bir anda durmuş sankim) hesabı bir şeycikler...

Şimdi diyeceksiniz "bunlar ne oluyor?"
Altına imzanızı ufak bir biçimde atıyorsunuz,beğenilen resim

>>>Bizim takıma T-shirt oluyor ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 29 Mayıs 2004 05:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazıları silerim ben deniyim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

mmm
oky ne tavsiye edersin peki?Düz yazı da düşündük ama,sadece beyaz üzerine baskı imkaanımız var.

Sensible süper olmuş sağol ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

oldukca mükemmel stRencher :)

Volfi,
açıkcası dediğin gibi bir şeyi düşündük..Fakat insanların pek fazla ilgisini çekmiyor..Sadece XtrPedal.com tarzı bir şey yazıcak önde,kalbin üzerinde dediğin gibi..
arkayı ve önün kalan kısmınıda,göze çekici gelen şeylerle(Resim gibi) doldurmayı düşündük...

Oky gözzel bir tasarım yapacak sanırım :)

Birde,en kötü olay,siyaha baskı yapamamak... :( Buralara gelmedi henüz o teknoloji :P
Sosyal ağlarda paylaş

StRencher: vector konusunda başlayalı 4-5 ay oldu. Genel tasarım olarak ne yaptığımı bilmediğim seneleri çıkartırsak 4-5 yıl. Dom'dan teknik konusunda baya bişey öğrendim aynı yurtta kalıyorduk.

Mumi bu da son hali alev filan istemiştim. Sadece arkaya koydum iki tekerede koyunca kötü duruyor.

[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...