Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Hemen cevap aliim die garbage a açiom =) Yeni eve taşındım adsl i bağlattım. Fakat telefonu kaldırınca birisi direk kopuo net. Bu problem dier evde olmuodu babam bütün o evde kullandıı alet ne varsa kutu mutu o şeyleri aldı taktı denedi yine olmadı. Splitter gerekio 2 uçlu herhalde de bunu şimdi Ttneti arasam onlar çözer mi yoksa biz mi halletmemiz gerekio bu sorunu. Yani ttnetin sorumluluğu içinde bi olay mı bu? aricam da 9 olmasını bekliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 spliter'i tt net vermez herhalde, verilen modemin yanında geliyordu bildiğim kadarıyla. Olmadı gidip 3 5m'e Pc parcası satan biyerden alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 splitter al bağla 3 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 beni ara ben veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mortis said: Yeni eve taşındım. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ttneti ara madem saat 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Magnumun postu görünce kafamın üstünde ışık yandı hemen kolilere yardırdım ve adsl kutusunun içinden dedii gibi splitter buldum ve taktım oldu ^_^ saolun hehe şükrücüm göztepede bi eve taşındık ailecek yine bizim eve 5-10 dakka yürüme mesafesi, kendim eve çıkmadım yan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar