trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ilkokul 3tü sanırım arkadasımın sevdigi kız beni öpmüstü dudagımdan gerçi bende suc yok ama arkadasım dünyadan habersiz oldugu için vicdan azabı cekiyorum sfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 var ama rahatsız etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yezid said: gelecekten kalan vicdan azabı oluyor mu? future ex vicdan azabi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 vicdan azabı cekmek sacma bence.yaptıysan bi yanlıs- bi dahaki sefere dikkatli olursun-tabi sansın varsa bi dahakine. oturup hatanı düşünmekle bi yere varamayacagına göre ders alıp yola devam etmek gerek. bu yuzden vicdan azabım falan yok-edinmeyi de dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar