dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gecen arkadasta vardi ya atmamissa sana veriyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yakuza44 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 enteresan bı topik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Holy said: abi şurda döllenmemiş muhabbet kuşu yumurtası da bulundu ya, ben daha söyleyecek söz bulamıyorum. katılıyorum Vingthor said: fetüs arıyorum lolz. abi sorması ayıp napıcan gerçekten o yumurtayla çok merak ettim. Bi kere sende ne işi var? Kaybettiğine göre yenisini koyman gerekiyosa ya birisinden ödünç aldın ya da sevgili ile garip bir yumurta taşıma oyunu oynuyorsunuz. bir nevi jeux d'enfant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bella said: Holy said: abi şurda döllenmemiş muhabbet kuşu yumurtası da bulundu ya, ben daha söyleyecek söz bulamıyorum. valla +1 bi +1 de benden O diilde bu topakla Llama ya saygım tekrardan katlandı adam biliyor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Çokakıllıadam said: Abi bendekini kırdım 2 hafta içinde bulup geri vermem gerekiyor sapasağlammış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 iki hafta sen mi kuluçkada oturuyordun? =) no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar