Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Nerden bulurum kiz arkadasimla 1`er tane alip aksamustleri falan gezinelim, aktivite olsun butun gun kos kos wow oynamayalim dedik. Ama bikac yere sordum "City ride`lar 200 euro abi" dediler o da gerdi biraz.Bize tekerlegi direksiyonu selesi olsun yeter sunun surasinda kac ay surucez zaten aleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 paten al.. biz öyle olduk bisikletle de olsa patnele de olsa çift oalrak takıldığınızda şu durumla karşılaşacaksın söyliim bu arada http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/1/1/128752839900459469.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 200 YTL ye bulursun rahat, süfermarketlerde satılanlardan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hehe yasli teyze iyimis gercekten :D 200ytl civarina kozyatagi carrefour da bisikletler var da ben sansimi zorlayayim dedim binilebilir ikinci eller satan biyerler yada daha ucuza satan yerler vardir belki diye.Yoksa artik buldumuzu alcaz yapcak bisey yok. Paten olayi da 1.93 olmam dolayisiyla kendimi uzerinde hayal ettim komik geldi (sopa gibi durmayalim aletin ustunde) , uzerinde duseneyim biraz daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar