Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 1.05.3 Update Notes Gördüğüm kadarıyla spellerin damagei azaltılmış meleelerin yükseltilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 daha çok epic düşücek önemli olan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bende uye oldum indiriyorum oyunu update ediyot 14gb bişi bunu indirince oynayabilecekmiyim onu merak ediyorum cunku oyun 27gb falanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 setupı 14 gb fln, normal kurulmuş patchli halide 23gb en azından tahmini 6-8gb patch cekiceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 dvd sinden kurdum 3gb civarı patch çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 oyuna girebiliyorum şu an dosyasıda 15gb falan ama içime sinmedi pek. acaba oynarken loading ekranlarındamı yuklemeye devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 özellikle ilk defa girdiği yerlerde update yazısı çıkıyor load barının üzerinde. En azından bende bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkscreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Halen ilk günkü release fixleriyle uğraşiyorlar yazık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kavunları portakala çevirmişlerdi. Limona mutasyon tamamlandımı ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Onu bunu bilmem 3 sene wow kepazeliğinden sonra ilaç gibi geldi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar