Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Vatan Haberi 'Hislerimin kurbanı oldum' Tavuğa tecavüz eden sapık suçüstü yakalandı KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde 31 yaşındaki M.C, kümeste tavuğa tecavüz ederken sahibi tarafından suçüstü yakalandı. Tavuğun telef olduğu olaydan sonra gözaltına alınan M.c., bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu söyledi. Osman Gazi Mahallesi’nde F.D.'ye ait bahçedeki kümese giren M.C., tavuklardan birine tecavüz etti. Tavukların kaçışması ve gelen sesler üzerine endişelenen F.D., kümesi girdiğinde sapık M.C.'yi suçüstü yakaladı. F.D., panik içinde elbiselerini toparlayıp kaçmaya çalışan sapığı, komşularının da yardımıyla etkisiz hale getirirken, tavuğun ise telef olduğu anlaşıldı. Polis merkezine teslim edilen M.C., ifadesinde bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu söyledi. Hakkında ‘Hayvana kötü muamele’ suçundan işlem yapılan M.C., Türk Ceza Kanunu’nda hayvanlara yönelik cinsel istismar suçu bulunmadığından ifadesinden sonra Cumhuyiyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı. F.D. ise tavuğunun telef olduğunu belirterek, M.C.'nin cezalandırılana kadar şikayetinden vazgeçmeyeceğini, hakkını arayacağını söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 üc kisiydiler üstüne saldirdilar! Üc oldu bunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hiç mi aramaya inanmazsınız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hebele reröre rohöhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben inançsızım kusura bakmayın bilemedim görmedim tavuklu bişey bakınca napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bana tecavüz etseiler bu kadar açmazsınız topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 AMA OLMAZ Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tamam trollemeyin silin madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aaaaa nolmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 usta açtık a :( insan listeye bakar. hatta garbage da da var. 3 konu oldu. tavuk öldükten sonra meşhur oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tavuk yemicem bidaha, bu kadar konu açılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar