aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Merhaba; Adsl ile 3 haftadır sorun yasıyorum. Evde 2 bilgisayar var 2 mizde counter strike oynuyoruz, tek tek girdigimiz zaman sorun yok ama 2 miz aynı anda girdigimizde ping imiz 400 500 lere fırlıyor. Webde bile dolassam digeri cs oynuyorsa pinginde surekli artıs olup dusuyor. Benim dikkatimi ceken 2mb sınırsız hattım var upload 192 de gozukuyor hep. 3 kere arıza kaydı verdim gelip baktılar herhangi bir sorun yok diyorlar. Neden olabilir modem mi arızalı yoksa telekom un klasik bizde sorun degil olayımı. Verdigim paraya acıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 modemle alakalı olabilir. netlimitter ile iki bilgisayara eşit olarak paylaştırın bakalım o zaman ne olacak, bi de öyle deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yuh be senı o beledıyeye alana ben ne soylım bırde koskoca beledıyede bılgı ıslemde 3 numara adamsın bu devlet memurları harbı bısıden anlamıyorlar be bu arda su cs yıde bı server a koyda cekım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 hadi len 1 numara benim :P sen daa netden cs bulup cekemion ordan konusuon anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar