dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Snmp protokolü üzerine bir program yazmak istiyorum java ile. Öyle detaylı falan olmasına gerek yok, aletten gelen trap leri yakalayıp ekranda gösterse yeter şimdilik. Var mıdır aramızda ilgilenen, yön gösterebilecek olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Neyine yol gosterecegiz o kismi anlamadim ben :) Gayet acik zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Tuto gibi birşeyler lazım, kaynak lazım, daha önce soket prog. yapmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 O zaman senin sorun SNMP ile degil Java Socket Programming uzerine. Javaci arkadaslar yardim ederler herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Selam, Bir siftah et, gerisini getirelim. Ayrıca öğrenme amaçlımı? Neden soruyorum, open source çok tatlı adamlar var hazır bu işi yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar