BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim bilgisayarda orjinal lisans var ama adamlar "recovery yapıyoruz" diye bana winXp cd si vermemişler.. istanbulda değilim ve en yakın servise gidemeyecek kadar uzağım dell in sitesine winxp sitesine baktım yok.. ben bunu internet üzerinden nereden tedarik edebilirim? internet cafeden bir orjinal cd edineyim dedim kopyalanamıyor da.. PS: öm lere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 laptopsa bios ekranında fn+F11 den ilk haline döndürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yok onu yapıyorum da artık kar etmiyor bir virüs nereye nasıl yerleşmişse delirtiyor beni temiz format çekip kurtulmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 laptopun üstünde (altında) seri numarası falan yazmıyor mu? en olmadı kitapçığında? korsan bir xp edinip o numarayla kurucan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ya işte onu da denedim de bozcaada esnafo korsan kullanmıyormuş onu öğrendim korsan oyun vs de satmıyorlarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 torrentten indir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 buldum bir yerden indriyorum da umarım patlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 patlaman için bir sebep yok. yalnız dikkat et, lisansın home basic'se pro yükleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Benim laptop'un da orjinal seri numarası var vista home premium için. Microsoft'u arayınca kurulum cd'si için kendi laptop'u aldığınız firmayı arayın diyolar.. Dell'i arıyom bu service tag bizde kayıtlı değil şu 00'lı no'yu arayın diyor(yurtdışı). Saçma salak işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar