SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Var mı bu olayın aslı herkes 'heyoo 7-8 puan düşücek puanlar bu sene' tadında bişiler geveliyo da doğru mudur bu? 323,837 puan yapmışım bu puanla herhangi bir hukuk fakültesine girebilir miyim? Erzurum a girersin muhabbeti dönmesin pls o kadar uzun boylu diil gitmem oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 düşecekti ancak ösym değişik bir ayar çekti ve puanlar nerdeyse geçen seneki gibi belki daha bile yükseldi o puanla hukuk olmaz. tahminen 20küsür binlerdesin hadi 19k en iyi. marmara ikinci öğretim 13k mıydı neydi büyük şehirlerde en düşük hukuk olarak. hepsini ezbere biliyorum da noldu ak. tekrar hazırlancam. neyse ki ezberlicek puan olmayacak sistem değiştiği için edit: gerçi kontenjanlar arttığı için ufak bir ihtimal var bozmuş olmayayım seni kesin olmaz deyip zira kendimde o hakkı görmüyorum ayıp etmişim onu fark ettim. marmara iö 329'la kapadı geçen sefer. bunu da demiş olayım, bir ihtimal girersin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Yok canım ne bozulması :). Zaten hazırlıklıyım muhtemelen seneye giricem sınava tekrar yapıcak bişi yok, üzülmenin de anlamı yok. Sıralamaya gelince 22273. olmuşum. Hangi dershaneye gitsem acaba:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben de 315'le 39961'inciyim. en son tercihim olcak olan istanbul kamu 25k'la kapatıyomuş. daha da aşağısını yazmak istemiyorum işletme felan okumayacam. izmir'de de okumayacam. burnum çok havada 1 sene daha sürtmem gerekli. çok daha iyisini yapabileceğime dair de kuvvetli inancım var, cengaverlik belki ama olsun xD izmir fdd'ye gidecem inş. babamlar sorun çıkartacak ama bi yere girip kurtulmamı istiyorlar. 10 gün sora evden kaçabilirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bizimkiler hiçbir baskı yapmıyolar ama nedense benim de kaçasım var asdeuahe Aynı cengaverlik bende de var. Hoş o kadar cengaverdim Türkçe'den bi 25 niye yapamadım eşşek kafam en düşük net Türkçe den geldi 22 net :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ben de tüm sene 25 üstü tuttuğum sos1 netimi 19.25 yapmasaydım her şey farklı olcaktı. gerçi bi de mat2'den 1-2 net daha lazımdı :D Neyse cağnım, döte giren şemsiye açılmazmış irdelemenin manası kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Doğru diyosun açılmaz. Zaten üzülmüyorum ama çok farklı bi duygudayım. Hani sorsan bişi yoktur ama içerde kanser yapacak cinsten sessiz bir fırtına vardır ya, tam o moddayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar