trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Anadolu iletişim meslek lisesi mezunuyum fakat bir yıl önce mezun oldum direk geçişim yok muhtemelen, şimdi ben bu 2 yıllık meslek yüksekokullarına öss'de yaptıgım puan ile girebliyor muyum yoksa yalnızca diploma puanı ile direk geçişi olan öğrencileri mi alıyorlar? dogrutercih'te falan bakıyorum da 2 yıllık okulların geçen sene kaç puanla aldıgı falan yazmıyor hep diploma notu yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 direk geçişin var benim arkadaşım 2003 meznuydu geçen sene öss yi kaçırdı (uyudu ayı) ama girdi şu anda 1. sınıfı bitirmiş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 direk geçiş kalktı sanırım ama bu seneyi etkiliyor mu bilmiyorum 2 yıllık için ossde o alanın 1. bölüm puanına göre tercih yapacaksın zaten kitapçıkta yanında yazar taban puanda eğer direk geçiş kalkmadıysa söyle bir yol izliceksin: 2 yıllık bölümlere bak kitapçıkta yanında 79.85 gibi bişey yazıyorsa o direk geçenlerin diploma puanıdır eğer senin bölümün değilse onları yazma, eğer yanında 270.654 falan yazıyorsa o da oss puanıdır söz-1,say-1,ea-1 mi artık o bölüm neyse o bölümde yaptığın puanına göre tercih yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cok tesekkurler yeterli oldu simdilik gerisi kitapcık gelince artık, direk gecis son care olsun yinede =) bu arada "(uyudu ayı)" olayına koptum abi ama bi yandn da şaka gibi üzücü bi durum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Ya bi konu kafamı karıştırıyor.. Şimdi benim Muğla Üniversitesi, Radyo Tv Yayıncılığı(3A) bölümüne girebilmem için söz-1 275 ham puan mı yapmam gerekiyor? (274,277 puan, sıralamayı filan karıştırmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet aynen öyle puandan bakınca öyle görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar