stinger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bende bir süredir girmemiştim. Tekrar girmeyi planlıyorum. Kasılmuş bir soldier class char ım olmadığından bir tane açmayı planlıyorum. Patch den sonraki durumu bilmediğimden sorayım dedim. Sizce hangi soldier classta iş var şuan =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Oynayan yokmudur, Guardian , Dark Templar yada Conq.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben guardian açtim oynarken çok eğleniyorum frenzy/defensive olayini çok iyi ayarlamak lazım biraz timingle ilgili ama çok eğlenceli. not: lvl50 da sadece bir ccem olduğu için biraz zorluk çekiyorum o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 conq aç offtnk oyna bence, eğlenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bende conq . düşünüyorum esasen. Ama Dt de de aklım kalmadı değil. Şu an ki hali nedir Dt nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hox düşünür müsün peki? bugün benim guardian+hox alayına gittik resmen 5vs2 falan savaştık hep çok eğlenceliye benziyor. defensivedeki guardiana %20 vuruyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bende açmıştım hox baya eğlencelidir evet. level aldıkça baya güçleniyosun ve şu silence olayı sinir ediyor adamı. ama soldier istiyor adam :p DT bayar bence. conq daha aktif class bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Hox iyidir candır.BEnim 80 level hox um olmasa açardım bir tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 guardianimla tos-pom falan 2 comboda aldiğim oluyor :D guardian seç :D o değil de keşke guardianimi furryde açsaydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bu arada evet son 1.5 patchinden sonra guardlar azgın oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar