Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 6 saattir ac/dc hells bells çalıyor winamp'da. Bilmiyorum bana mı özgü ama kod yazarken tek şarkı çalmak zorunda, kafam karışıyor yoksa. Ha ama bi 6 saat daha dinlerim orası ayrı. :) ac/dc <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 önceden bilmediğim i şarkıyı dinleyerek ben de iş yapamam. bildiğim bişey olcak ki dikkat dağıtmasın. zaten ses olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben de 34903 saattir dt-hollow years dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 benim de tam tersi, bildiğim bişey olursa eşlik etmeye falan kalkıyorum sorun oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 10kere diablo döndük bizde asıl loop bu olsa gerek. gözümü kapattığımda diablog görüom sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aa ben de level 2 hammerdinimi kasayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar