SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Geldi, ama ben yattım uyuyo ayakları yapıyorum. Sesinden konuşmasindan anladığım kadarıyla bilmiş ve gudubet bakcaz iyi ki wireless var nazar degdirmeyin telefonuma bu sefer siz yaptırırsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 siigıl aynı pm i on kere mi atayım kuzum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Hangi pm i nan. Yeni attıysan gelmedi pm falan da, sabahkiyse yapma plxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 odan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 antidepresan yazan doktora fak yu demeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Lan, iyi hoş etliye sütlüye karışmıyor da. Sakalı var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sinirlenince iğne yapan cinsten mi bu ? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 LUSTRAL HALA YA AHAH ŞAKA GİBİ AHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ben dedemin annesini namaz kılarken bi odaya kitlemiştim. 2 saat sonra falan açtık kapıyı kuzenle, gülümseyerek çok tatlıymışsınız siz ya falan tadında bişeyler söylemişti. çok iyi kadındı ama dedemi hiç sevmediğimden annesine böyle mallıklar yapıyodum(10 yaşlarında falandım tabi). rahmetli oldu 2 yıl önce kadın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar