tom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Lev 17 merchant oldum, shop açmak için gerekli skilleri ve Cart aldım, shop kurma skillini kullandıgımda satılabilecek item ekrani ve shop çıkıyor(fiyat verilen yer), ancak satılabilecek item listesi bomboş çıkıyor,nasıl satıcam ben bunları? Teşekkürler
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Şimdi arkadaşa sordum el arabasından listeye koyucakmıssın nasıl oluyor bılmıyorum onuda sen yap artık merc cok fransızım :P[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
tom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sağol,ama el arabası boş içine birşey koyamıyorum çözemedim açıkçası, yardım eden olursa sevinirim Teşekkürler
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 El arabasının inventorysine alt+w yaparak ulaşabilirsin buraya satmak i,stediğin eşyaları koy sonra vending skili kullan gerisini anlarsın zaten ...
Öne çıkan mesajlar