umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya benim bilgisayarım 98 ben direct x i dl edip xp ye yüklemek istiyorum internetten açınca dl ye başlamadan önce directx 9 for windows 98 diyo 1 ben bunu indirip cd ye çekme olanağım varmı 2 98 diyo xp ye göre seçme imkanım varmı 3 bu ay direct x 9b veren bi dergi varmı[signature][hline]...:::Married With Children:::...
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 direct x in win98 ve win 2000/xp sürümleri farklı.Bu nedenle microsoftun sitesinden winxp için olanını indirin.
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sitesinde seçme imkanı tanımamış ufak bi program indiriyonuz soora o indirme işlemine başlıyo ve sistemi otomatik tarayıp seçiyo 98/xp diye[signature][hline]...:::Married With Children:::...
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dx90update_redist.exe diye arat microsoftta .Bu profosyeneller için download edilebilir sürüm.Lisans anlaşması falan çıkartırsa hehe de geç.Yaklaşık 36Mb kolay gelsin
Öne çıkan mesajlar