umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ya benim bilgisayarım 98 ben direct x i dl edip xp ye yüklemek istiyorum internetten açınca dl ye başlamadan önce directx 9 for windows 98 diyo 1 ben bunu indirip cd ye çekme olanağım varmı 2 98 diyo xp ye göre seçme imkanım varmı 3 bu ay direct x 9b veren bi dergi varmı[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 direct x in win98 ve win 2000/xp sürümleri farklı.Bu nedenle microsoftun sitesinden winxp için olanını indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sitesinde seçme imkanı tanımamış ufak bi program indiriyonuz soora o indirme işlemine başlıyo ve sistemi otomatik tarayıp seçiyo 98/xp diye[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dx90update_redist.exe diye arat microsoftta .Bu profosyeneller için download edilebilir sürüm.Lisans anlaşması falan çıkartırsa hehe de geç.Yaklaşık 36Mb kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar