elma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkadaşlar bir bilmecem bir sorun gibin bişiyim var sizlere. şimdi 18gb hdd var elimde. bi tek c var, c nin içinde bi klasörde "dc++ paylaşım klasörü" 13gb dosya film , müzik, vs. herşey var. şimdi ben istiyom ki, bu 18 gb lık hdd in bu 13 gb lık bölümü d yapayım dier 5 gb da c olarak kalsın. ama bunu windows üzerinden yapmalıyım çünkü hdd e bi kere format atarsam divxlerin hepsi gidecek ve geri gelme şansı yok. ben istiyorum ki, bi tane d olsun bi de c olsun. bunlar kardeş kardeş yaşasınlar, ben d ye 13 gb share klasörümü koyayım. c ye de gerektii zaman format atayım ki d dekilere bişicikler olmasın nasıl yapılabilir sizce.?[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 silmeden partition yapman söz konusu değil bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sabit diskini silmeye gerek kalmadan Bölebilen,boyutlarını seçebileceğin türde programlar var.Bunların içinde enbilineni PowerQuest firmasının Partition Magic isimli programıdır. Yalnız ilerde Açılış disketi ile frmat atmak istediğinde C: Sürücüsü FAT32 değil,NTFS tipinde D: sürücünüz FAT32 tipindeyse,açılış disketi D: yi C: olarak görür ve farkında olmadan D:ye format atabilirsin dikkat et. Kolay gelsin.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar