YLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 recep ivedik ıcın rusca altyazı bulabılecegım bır site vs bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 YLL said: recep ivedik ıcın rusca altyazı bulabılecegım bır site vs bilen varmı? İngilizce versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bulgarcası var,rus bir arkadaşın izleyecekse anlıyacaktır birbirlerine yakın diller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 15 Euro'ya çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Virus said: Bulgarcası var,rus bir arkadaşın izleyecekse anlıyacaktır birbirlerine yakın diller. yok abı denedım ama anlamıyorlar. kım demısse yalan soylemıs bize benzıyor dıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Rusça ile Bulgarca yı öyle anlamak olayı yalan bir olay, elbette benzer kelimeler var ancak tamamiyle anlamanın imkanı yok yani rusça bilip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bulgarcamla ruslarin dediklerini cat pat anliyorum belki ruslar icin degisiyordur onu bilemem :) neyse konuya donersek baktim rus forumlarina filmin ismi hic gecmiyor 1tanesinde bir trackerdan link vermisler yine bulgar subini koymuslardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar