YLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 recep ivedik ıcın rusca altyazı bulabılecegım bır site vs bilen varmı?
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 YLL said: recep ivedik ıcın rusca altyazı bulabılecegım bır site vs bilen varmı? İngilizce versek?
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bulgarcası var,rus bir arkadaşın izleyecekse anlıyacaktır birbirlerine yakın diller.
YLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Virus said: Bulgarcası var,rus bir arkadaşın izleyecekse anlıyacaktır birbirlerine yakın diller. yok abı denedım ama anlamıyorlar. kım demısse yalan soylemıs bize benzıyor dıye
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Rusça ile Bulgarca yı öyle anlamak olayı yalan bir olay, elbette benzer kelimeler var ancak tamamiyle anlamanın imkanı yok yani rusça bilip.
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bulgarcamla ruslarin dediklerini cat pat anliyorum belki ruslar icin degisiyordur onu bilemem :) neyse konuya donersek baktim rus forumlarina filmin ismi hic gecmiyor 1tanesinde bir trackerdan link vermisler yine bulgar subini koymuslardi.
Öne çıkan mesajlar