Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski & Yeni okul anılarımız...

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

ne primi be kirk yilin başinda buraya msg atiyorum. kimseyle de aman arkadaş olma çabasi içinde de diilim :) yanliş adama çattin heh . özel msg atmama nedenim de burda genel olarak herkes o okulun minisina koyduk süferiz demesi. sadece sen diilsin yane . seninki sadece aşiri özentilik gibi geldi heah
Sosyal ağlarda paylaş

Okulda tekel cep kanyaa içtik
ilk fırtı tırıs modda tuvalet kabinine iki kişi girerek cektik..cıkarken arkamizdna fisiltiyla "lan okul kunil doldu be" tarzi bi ses geldi...sona kantinde kolaya kattık içtik
ogün fecii yagmur yaiyodu ben bahcede 5 tur koşarak attim (Uskudar anadolu lisesi)(bu olay bu sene yilbasindan onceki cuma oldu :))
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide bizim okulda fen dersi hocalari (fisik kimya bioloji bide tarihci [ne alakaysa oda ]) doktur önlüğüyle geziyo.bizim kimyaci hafiften saftorik bi kişilik olduundan bi arkadaş bize olan dersinden once onu lafa tuttu bi digeridie cebine "öleceksiiin" yazan kaadı attı..kadın o derse beyazımsı bi suratla girdi yafda bana ole geldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okuldaki dinci bana taktı şu sıralar.
bikere koridorda bu nöbetçiydi. kızın biriyle konuşuodum. neyse kız öptü beni, bu da gördü. geldi kızı sınıfına yolladı beni de tuttu sınıfıma doğru savurdu hehe.
o zamandan beri beni koridorda ne zaman görse ben yaklaşırken koşup fake falan atarım o da arkamdan tekme savurur :)[hline]I will never change my mind
I will leave it all behind

Sosyal ağlarda paylaş

dinci dedin de aklıma geldi (bu gerçek bi hikayedir) :

adam bu dönemin ilk sınawında bikaç dakka erken girmiş sınıfa sınawdan önce .. neyse bis bi 15 kişi tesadüfen sınıftaydık herif soradan gelenleri çıkın pis kafirler diye koridora kowaladı

eh bisim ne yaptıımısı tahmin edin artık[hline]And The Story Ends
Sosyal ağlarda paylaş

dinciler biraz psikopat oluo ya. eski okulda da bikere dinci konuşuoruz diye yanımıza geldi(en arkadaydık arkadaşla)
elinde salladığı bi anahtar wardı. yere düşürdü bu anahtarı ben de alıyım diye eğildim. hoca da eğildi. kafaları tokuşturduk. sonra anahtarı aldı kafama koydu bi tane. sonra yandaki arkadaşla bizim kafaları tutup birbirine çarptı. gerisini hatırlamıyorum :)[hline]I will never change my mind

Sosyal ağlarda paylaş

1 kere de bedenciden dayak yemiştim :)
çocuğun biri benimle uraşıodu. artistlik yapıodu kısacası. dersimiz de beden sıra olmuşuz. wurdu bitane bana. ben de bunun karnına patlattım bitane. çocuk yere düştü kıvranıo. ehhe bedenci de gördü haliyle geldi bu da bana koydu bitane heh.[hline]I will never change my mind

Sosyal ağlarda paylaş

ehaeuh bi de şey war. aklıma geldikçe gelio bu arada :)
orta sonda fen dersindeyiz. hocamız çok matraktır(hala okulda şu anki fizikçimiz hamile gidio 1 hafta sonra o hoca gelicek yine)
türkü sölüodu öle dolaşırken kısık sesle "esmerim biçim biçim" gibilerinden. derken sınıfa yan sınıftan bi kız geldi bişi için (unuttum şimdi voleyball takımı ile ilgiliydi sanırım) ben de farkında olmadan ii esmer lafının üstüne gelirmiş dedim.
hoca duymaz mı ?...
hehe kıza işaret etti "bak bak dedi tam sana göre" fln. yanınad bi kız daha war dı ona da arka sıradan birini gösterdi fln hehe.
neyse sonra dönem ödewini anlatıodum o hocaya derste. derken git o kızı çağır dedi ben anlatırken. hocam olur mu fln dedim ben. gidiodu kapının önünde durdum izin wermedim falan hehe. sonra birini yolladı kız geldi. anlat dedi. bütün sınıfın önünde o kıza anlattım dönem ödewini. sonra sordu kaç weriosun diye kıza 5 dedi. hehe. sonra o kız da bi derste bizim sınıfa geldi gel fizikçi çaırıo dedi. gittim. o da dönem ödewi anlatmış. onların sınıfında bana sordu kaç weriosun diye ben de 5 dedim falan neyse kızın feni 3ten 4 oldu benim zaten 5 ti de..
sonuç:
1)kızın fenini yükselttim ama kızdan tık yok :)
2)bütün okul sen o kıza aşık deilmisin diyo 2 senedir adam gibi kız arkadaş da bulamadık kime sorsam sen o nu sewmiomuydun dio rofl. anca yawaş yawaş kurtarıorum durumu :lol:[hline]I will never change my mind

Sosyal ağlarda paylaş

bi coğrafyacımıs wardır dursun diye (lakabı bi kenarda dursun .. konuyla alakası yok kötü lakab)
adam hasta accık geçennerde ameliyat olmuş .. ama bu alışkanlığının hastalığıyla alakası far mı bilmios adam çadırcı eauheauhe adam her derste kaldırıo olamas böle bişiy !!
geliyo bi de sıraya dayıyo vs. bütün okulun dilinde adam neyse

geçennerde yine gelmiş önümüse yapıyo işte o işten (hangi kısa bakıyo bis topluca acıorus tabe) yapıyo gene ! ben önümdeki burak a : len burak kaldırmış gene bisimki dedim .. adam atladı oo hocam çadırı kurmuşunus die ! herif durdu şöle bi tip tip baktı .. sora arkadan sesler direk : hocam yeşilaya yardım hah
puahuha nadir anılardan biridir ya
ulan dursun ewe gidince napıon acaba[hline]And The Story Ends
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde O kantinde saltılan kolalı jelibonları yalayıp duvara atıyoduk yapışıyodu. İves kaçtı öle çaırıcam diye söküp hepsini camdan attılar. müdür bişi bulamayınca İvesa tip tip bakıp gitmişti.[hline]The path of excess leads to the tower of wisdom

Copy/Past e ölüm!!!
wastiee üşenmemiş yapmış şu hedeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
ders bastık böle 11 arkadaş
disipline gittik 5 günlük cezaya çarptırdılar sonrada affettiler :)
Suç:
-okul içinde çete kurmak
-kamu malına zarar vermek
-öğretmeni tehdit etmek
-dersi bölerek eğitimi engellemek
-öğrenciyi tehdit etmek

eh sanırım bu kadardı[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...