sh3lal3s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 konu dışında açılmıştı, eski yıllara ait, rock kadın şarkıcı söylüyordu, ne olur nolur gibi nakaratı vardı bulmak istiyorum ama aramayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 nası bi kadın? nası bi şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yasmin moriyimi diyon yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yasemin deil ya orta boylu 20-30 sene öncesinden bir kadın nası tarif ediyim vay be ne şarkılar yapılıyormuş ozmanalar muhabbeti dönmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bir adım atsan bana doğru Görüversen sonra beni Ne hali varsa yalnızlığın O da bunu görse bari! Bir kere olsun n’olur n’olur Göz göze gelsek senle, sonra Dursa biranda tüm yalanlar Unutsak neymiş dünya hali! Esas söylediğim Bak ben zır deliyim! Ya benimsin ya da ölüsün! Budur tek söylediğim! Nolur nolur nolur! Bu suç belki af bulur! Nolur nolur nolur Kendini bana ver! Gözden çıkardım yari Yalnız ölmesem bari! Nolur nolur nolur! Kendini bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 selda bağcan ince inc bir kar yağar, skate2 soundtrack flm diye tartışılmıştı ince ince bir kar yağar fakirlerin üstüne, neden felek inanmıyor fukaranın sözüne, öldük öldük biz açlıktan, etme ağam n'olur. kimi mebus kimi vali, bize tahsil haramdır, dayanamam artık senin bu yalancı pozuna, yandık yandık bize okul, bize yol, bize hayat, etme ağam, n'olur, n'olur, n'olur, n'olur, n'olur n'olur... adam mı ölür yol yapılınca, okul olunca, hayat bulunca, n'olur, n'olur, n'olur, n'olur n'olur... istanbul'un benzemiyor neden o urfalara, yoksul maraş, susuz urfa, ya diyarbakırların? yandık yandık, öldük öldük, bir yudum su, etme ağam, n'olur... öldük öldük, bir mektup yaz, yapma ağam, n'olur, n'olur, n'olur, n'olur, n'olur n'olur... adam mı ölür toprak verince, insan sevince, kendin bilince. n'olur, n'olur, n'olur, n'olur n'olur... sen anandan ben babamdan ağa doğmadık dostum, gel beraber yaşayalım, sanma ki sana küstüm, yandım yandım, ayrı gezme, etme gardaş, n'olur, n'olur, n'olur, n'olur, n'olur n'olur... adam mı ölür toprak verince, borç ödeyince, kendin bilince, n'olur, n'olur, n'olur gardaş n'olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 aynen buydu, teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar