pronoit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 valla anlamadim dün raid kaçırdım bugun de kaçırdım. nette herşey çok iy ibir tek age of conan böyle hatta servera bile baglanamiyorum birak disconnect olmayı. dünden beri resmen oyundan soğudum. türk telekomla mi ilgili onların serverlarındaki bir sorunla mi ilgili anlamadim umarım bir iki güne düzelir yoksa açtırmicam hesabımı http://www.darkdaysarecoming.com/ gelene kadar da funcoma veda eylicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kesinlikle türklerde oluyor sadece bu lag olayı. Aynı anda aynı saniyede hepimize birden çatır çatır giriyor. 4800 ms sonra disconnect komik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Olay Oyunla alakalı değil kullandığımız salat ttnet ile ilgilği..bu problem sadece Türkiyeden oynayanlarda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben petition attim. adamlar evet durumun farkindayiz teknikerlerimiz çalişiyor bu konuda dediler. açikcasi ttnetten kaynakli olduğu zaman tüm net kötü olurdu. oysa sadece age of conan da lag spike yiyorsam. ehh ki sonuçta dawn of war 2 de oynadim netten, download da yaptim hiç birinde sorun yoktu. haftaya kadar halletmezlerse devam ettirmicem subs i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 walla wow forumlarına göz attım onlarda aynı problemi yaşıoyorlar kesinlikle age of conanla bi alakası yok eminim bundan. Bnmde download hızım iyi youtube açıyor ama aoca gelince orda duruyor. Serverların yeri ile alakalı heralde bende bilemeyecem açıkçası uploadla ilgili bi sorun olaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar