Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7

Hapl0

Öne çıkan mesajlar

Dx10 kullanıldığında dediğiniz olmakta. Win7 de yine DirectX 9c kullandığınızda WinXP den daha verimli çalışıyor.
Bunlarındışında son gelen patch ile gelen bug.lar yüzündün de dediğiniz olmakta.
Sanırım birkaç optimizasyon gerekiyor. Nerden baksanız yeni patchin oturması 2-3 hafta alacak gibi. Mesela uzun süredir yaşamadığım memory leech olayı yine olmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Son 3-4 gündür dedikleriniz yaşanmakta. Muhtemelen telekomun yurt dışı bağlantılarındaki bir cacıklıktan "yurt dışı sitelerinden bilgi akışı problemli gibi geldi bana yavaşlama var sanki" veya funcom serverlerindeki problemlerden kaynaklanıyordur.
Nihayetinde sorun latency kaynaklı ama ilginçtir bazı ülkelerde ciddi lag sıkıntısı yaşanırken bazılarında herşey normal "genelde norveç ve yakın ülkeler" oluyor....
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
nacreous said:

dx10 kurdum mesela tekrar nasıl dx9 kurabilirim?

Dx10 kurmuşsan bilgisayarında zaten 9 da mevcuttur , bunu kaldıriim onu kuriim gibi bi durum söz konusu değil. AOC için soruyorsan oyunu zaten 2 farklı clienti mevcut DX9 ve 10 olarak hangisiyle istersen onunla girersin , hatta client oyun esnasında grafik ayarlarından yok arkadaş ben sıkıldım DX10 oynamak istiyorum diyene bile yok olmaz arkadaş demiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...