Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Age of Conanı windows 7 de deniyen varmı baya hızlı ama grafikleri fulleyince shadow efektlerinde buglar oluyo başka deniyen varsa görüşlerini yazabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Dx10 kullanıldığında dediğiniz olmakta. Win7 de yine DirectX 9c kullandığınızda WinXP den daha verimli çalışıyor. Bunlarındışında son gelen patch ile gelen bug.lar yüzündün de dediğiniz olmakta. Sanırım birkaç optimizasyon gerekiyor. Nerden baksanız yeni patchin oturması 2-3 hafta alacak gibi. Mesela uzun süredir yaşamadığım memory leech olayı yine olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Shadow dışında bütün herşeyi sona dayadım win7de 110 fps alıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Win7 Dx9 oynuyorum ben temiz genelde ama bazen donamalar oluyo çözebilmiş değilim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bende win 7 64 de hem dx9 hemde dx10 da oynadım,dx10 da hem grafikte bozulmalar hemde performans cok düşük oluyor,dx9 de sorunsuz oynuyorum bu arada hd4850 kart var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Midnightblue Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bende windows 7 yukledım.Oyunda bellı aralıklarla donmalar olmaya basladı ve baya can sıkıcı bişi.Baska arkadasların basına gelıpte cozumunu bulmus olanlar var ise msj atarlarsa super olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Son 3-4 gündür dedikleriniz yaşanmakta. Muhtemelen telekomun yurt dışı bağlantılarındaki bir cacıklıktan "yurt dışı sitelerinden bilgi akışı problemli gibi geldi bana yavaşlama var sanki" veya funcom serverlerindeki problemlerden kaynaklanıyordur. Nihayetinde sorun latency kaynaklı ama ilginçtir bazı ülkelerde ciddi lag sıkıntısı yaşanırken bazılarında herşey normal "genelde norveç ve yakın ülkeler" oluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dx10 kurdum mesela tekrar nasıl dx9 kurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yanlış sekmede yazdım, aynı topicde oldu gene, mesaj silme diye bişey yok mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 nacreous said: dx10 kurdum mesela tekrar nasıl dx9 kurabilirim? Dx10 kurmuşsan bilgisayarında zaten 9 da mevcuttur , bunu kaldıriim onu kuriim gibi bi durum söz konusu değil. AOC için soruyorsan oyunu zaten 2 farklı clienti mevcut DX9 ve 10 olarak hangisiyle istersen onunla girersin , hatta client oyun esnasında grafik ayarlarından yok arkadaş ben sıkıldım DX10 oynamak istiyorum diyene bile yok olmaz arkadaş demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hani bi configuration menüsü varya oyuna girmeden girebildigin Repair fln yapıyosun hani orda dx10 yerine dx9 seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar