Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askerlik durumu

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, ben 88 doğumluyum.2 yıl önce bir vakıf üniversitesine kayıt yaptırdım fakat özel nedenlerden dolayı devam edemeyeceğim gibi.Bu sene tekrar Öss'ye girdim.Kazanamama ihtimalim var.Geçen sene de açıköğretime başladım 2.üniversite olarak.Eğer okula devam edemeyip bir yeri kazanamazsam ve açıköğretimden de kalırsam askere alınmam gibi bir durum var mı? Önceki askerlik tecilimi okuduğum vakıf üniversitesi otomatik olarak yaptı diye biliyorum.

şimdiden sağolun..
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki arkadas yanlıs yazmış,milleti boş yere korkutmayalım lütfen :),bende senın durumundaydım 2002 de lıse bitti vakif üniversitesine girdim 2004 de üniden ayrıldım,eve direk askerlikten kagıt geldi,gittim subeye lise mezunu olarak 2 sene tecil hakkımı kullandım sorun cıkmadı,yalnız muayneye alıyorlar tırsma o yüzden...
Hatta 2008 de 2 senelik üni bitirdim,ondan sonra 2 sene daha tecil ettirdim,su an yurtdısındayım müh okuyorum,bakalım burasıda bitince tecil ettirebilcek miyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler sağolun da bugün açıköğretim şubesine gittik.Onlar da tecil edebileceklerini söylediler.Yalnız okulla ilişiğim kesilirse yeni bir üniversite tercih edebilecekmiyim orası muamma.. Bu arada toplam kaç yıl tecil hakkımız var sahi gerektiğinde ben de kullanırım Dark_Soul gibi başka zamanlarda :)
Sosyal ağlarda paylaş

pek dert etme.benım gecen sene eylulde son yoklama vardı yaptırmadım kayıtta yenılememıstım yoklama kaçagı oldum.polıs geldı evde yok dıyınce bısı yapmıolar ama telefonla arayıp rahatsız edıolar biraz korkutuyolar.şubeye gıttım daha ekımın 31 ıne kadar sure varmıs .agustosta kayıt yenıleyıp tecıl ettırcem.ve lise mezunu degılım bıtırmeye calısıyorum :) yani tecil hakkım yok bişey yapmadan lise mezunusan 2 yıl var nasıl olsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...