DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 pek çok pislik yapmışsınızdır bazılarını hatırlayınca eğlenirsiniz, bazılarında pişman olursunuz yapmasaydım dersiniz.. çok var tabi ama şu an aklıma gelenlerden yazayım bi kaç tane: 3-4 yıl önce mIRC'ta amele bi kanalda kronun tekini azdırıp azdırıp buluşalım diye o zamanlar nefret ettiğim bi çocuğun telefon numarasını vermiştim.pişman olduğumu söyleyemem eğlenceliydi. geçen günlerde ilyas (kadıköy anadolular için parantez = :-D ) (diğerleri için parantez = kal'dan efsanevi bi türkçe hocası) elime para tutuşturup git çay al dedi.kaç şekerli olsun diye sordum üç tane dedi.çayını aldım ama içine bi avuç şeker attım 8 tane vardı sanırım.şerbet içti adamcağız.pişman değilim gidip kendisi alsaydı çayını. 2 yıl önce tarih sınavındayım.yanımda inek bi eleman var.kağıtları değiştirelim bildiklerini yaz dedim.olmaz dedi.ya lütfen bak çıkışta yemek ısmarlarım fln dedim yalvardım ama olmaz dedi.ben de kağıdını çekmek zorunda kaldım.çocuk da asılınca ortadan gitti kağıt cart şeklinde.hoca çocuğa patlamıştı ne yırtıon kağıdını diye.pişman değilim olur böyle şeyler sınavlarda :) bi de çok çok pişman olduğum pisliğim vardır.yılllaaar önce ilkokul 4'de falanım.o zamanlar 5 yaşlarında olan kız kuzenim bizde kalıodu.bahçeye çıkarmıştım oynasın die..bahçedeki çitlembik(çitlenbik miydi yoksa..)leri topluyodu ve çok eğleniyodu pek de sevimliydi.nerden estiyse eğilince kafasına tükürmüştüm..o tükürük akmıştı akmıştı kirpiklerinden sarkar duruma gelmişti.kız ağlıyodu ama benim yaptığımı bilmediğinden korkusundan bana sarılmıştı.feci pişman olmuştum ve yıllar geçmesine rağmen hatırladıkça üzülürüm.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ben pis(ç) değildim küçükken..:-)[hline]So need your love, so fuck you all I'm not scared of drink, I just don't want to If I stopped lying, I'd just disappoint you I come undone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Kesin yapmisimdir da bisiler birden insanın aklına gelmiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehe ortaokulda elemanin birine kil oluyodum. cografya sinavi vardi, 10 tane 10 ar puanlik soru. biri de suydu, bilmemne karadenizde en cok ne yetisir? cevap misirdi, cocuk bilmiyodu bana sordu. bugday(! ohaha eheh) dedim. yok yaw misir olmasin dedi. bugday bugday diyip kandirmistim elemani. simdi aklima bu sacma sey geldi. geldikce yazariz ehe[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehehh sende ammada pis(ç)lik yapmışın bea. :) benimde wardır öle bikaç pis(ç)lerim.. ama şimdi birden aklıma gelmedi. gelince yazar, paylasırım..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 cevat sonuncusu çok iyi ya :) benim bu aralar üzüldüğüm bi pis(ç)liğim var gezideydim işte okulcak kapadokya gezisindeyiz bi tane tarih hocası var bu hocanın kocası tescilli bi angut yane bu kadar olur hani derler ya Da..ak oğlanı diye öyle bişey gibi :=) herşeyi biliyo fln böyle hani yerin 7 kat altında bi sığınak gibi bi yer varya oraya inmiştik kırmızı okları takip ederek aşağıya iniyosun mavileri takip ederek yukarı çıkıyosun neyse biz bi yerde kırmızıyı kaybettik adam kendini fedai zannetti görseniz böyle gömleği şapkayı çıkardı verdi birine atladı ddelikten!!!!! şeklinde arıyo böyle fln sonra geldi ilerde bi çıkış var yürüyün!!! fln herif gaz böyle ben arkadan müzik fln yapıom deli komikti daha sonra toprak kap yapılan bi yerdeyiz aynı gezi böyle adam dediki yapan adama bunun içinde kilden başka ne var? öteki adam lafı direk koydu tabi abi bunun içinde kil yok ben kahkahalar içindeyim tabi :D nys işte olay bu değil ben bunu gezideki herkeze tek tek yada gruplar halinde anlatırken bu adam duydu beni şöyle bi duygulu duygulu baktı millet kopuyo önümde ben ağlıcam fln böyle içim kötü oldu ordan beride bitek size anlattım :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 2 sene once sinifa yeni gelen bi cocuk vardi. Tanistik vs. biz de grup olarak illa bi saka yapicaz ama bi turlu yemiyor sakalari :-P Tuvalete girmistik ama bisey yapcagimizdan korkup pisuvara yapamiyordu dayanamayip kabinlere girdi. bizde kapiyi tornavidayla kilitleyip direk uzunca bi hortum bulduk.Gerisi malum, Cocuk ayakustu okulda dus almisti sonra baya bi gurultu cikti ama gayet eglenceliydi :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: KHaRoN, 24 May 2003 13:21 tarihinde demiş ki: 2 sene once sinifa yeni gelen bi cocuk vardi. Tanistik vs. biz de grup olarak illa bi saka yapicaz ama bi turlu yemiyor sakalari :-P Tuvalete girmistik ama bisey yapcagimizdan korkup pisuvara yapamiyordu dayanamayip kabinlere girdi. bizde kapiyi tornavidayla kilitleyip direk uzunca bi hortum bulduk.Gerisi malum, Cocuk ayakustu okulda dus almisti sonra baya bi gurultu cikti ama gayet eglenceliydi :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Yazık lan cocuga :) bayagı bi su yutmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 dersanede bi hoca wardi adam dediki bi yamuk cizdi sorra iste sizin gibi yamuk cizdim dedi bende adama koydum lafi eh dedim yamuk adam yamuk cizer adam oturdu assaga soyadi da adamin topcuydu bi ark. diodu ki bizm dersanede top oynamak yasakti ark. dioduki ben size okula top getirmein demiomuuum fln diodu kopuyoduk aklima bunlar gelio[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Geçen sene okul kapanış partisinde arkadaşın beyaz pantolonunun tam ama tam "arkasına" markerla kocaman çizik attık. Adam da süper iyi kalpli biriydi çok üzülürüm düşündükçe. Zar zor ikna ettik bütün gece oturdu adam nıahaha... Dersanede aynı sınıfta olduğum sakal bıyık bırakan bir KIZ vardı. İsmi de Ceren'di sanırım. Bütün sene kızı sıkıştırdık "askerlik anılarını annatsana ya... pıeahaehuahu" diye, tabii arkadaşlar arasında dersanede yaptığımız en büyük pis(ç)lik ise birbirimizi kızın üstüne itmemizdi. Arkadaşlarımdan birini abimin arkadaşlarından "sübi mert"le (o zamanlar 22 yaşındaydı ve 14 yada 15 yaşında çıktığı kız vardı) aynı odaya kilitleyip sigortaları kapamamız :P Kendimden yaşça çok daha küçük bir kızı yazlıkta sarhoş edip yiyişmem ki bundan çok utanırım gerçek anlamda, hani geyiğine yazlıkta ismimiz sübiye çıktı hede hödö tamam da kıza ayıp oldu vallahi, önümü göremeyecek kadar kendim de sarhoş olmuşum iyi ki sırf öyle yiyişmeyle kaldı yane. 12 kişi gittiğimiz Snake Eyes filmine otururken (bu filmin sonunun önemi meşhurdur) "BEYLER BU KÖTÜ ADAM İŞTE" diye bağırmam, koltuk göstericinin gelip bana yarım saat nutuk atması, film boyunca önümüzdekilerle uğraşmamız sonucunda az kalsın sinemadan atılmamız. Abimin en yakın arkadaşına şu anda Number 1'da DJ'lik yapan Efsunu ayarlaması (görmüş olan bilir 100 kilonun üstünde iğrenç bir şey aman allah korusun), abimin arkadaşının kızı görmediğinden kabul etmesi, 1 hafta çıkmaları ve bu hafta içinde bir gece partide masayı çıkıp dans etmeye çalıştığında masa kırılınca ayakları altında "valla indim masadan şu tabağı üstüne koyduğumda kırıldı" diye yalan söyleyebilmesi, ayrıldıktan sonra da çocuğun isminin Efsuncu, Sihirbaz olması ve geçen 4 seneden sonra hala Sihirbaz diye çağırmamız. Birde bana yapılan pis(ç)likler var... Kuzenimin Friends izlerken telefonumu alıp tüm kız isimlerine "AZDIM BİZİM EVE GEL HEMEN" diye mesaj atması... Kankamın doğum gününde 20 tane Cin Ali kitabı alması (isim ali de amuehuaehuae). Fazla bana yapılan aklıma gelmiyor zaten bana yapılan şu anda aklımdan atamadığım çok büyük pislik yok yane...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Birde ortaokuldayken sosyal dersindeyiz manyak bi sosyal hocamiz vardi. Adamin kaslari saclarindan uzundu. Neyse biz 2 arkla en arkada oturup lafliyoruz millet sozlu fln oluyor hemen onumuzdede bi arkadas dogustan "Aç" doldurmus zulaya ne kadar abur cubur var sirayla yiyor.Kendinden gecmis. Ben hocayi yanima cagirdim soru sorucam vs. seklinde geldi yanima sordum sorumu halini hatrini sordum zaten biraz gaz bi adam dersi fln birakti benle konusuyor. Sonra onumuzdeki cocugu gosterdim. Adam dellendi kipkirmizi oldu ama anlamadik noolcagini hocayla birlikte bekledik. Cocuk agzina 2-3 tane hay-layf atarken enseye bir patlatti ki sormayin :D direk kustu cocuk tabi euheuh. Sonra kaldirdi tahtaya soru sordu vs. cocugun dunyadan haberi yok dogal olarak dogru cevabi veremedi. Gecti karsinina bekliyor. Adam sys shut down oldu fln gibisinden igrenc esprilere maruz kaliyorduk ki cocuk ozur fln dilemeye basladi adam SUUUUUS! diye bagirinca ben koptum ben kopunca yanimdaki suc ortagimda koptu ki adam bize simsek gibi gozlerle bakinca pekde akillica bi is yaptigimizi dusunmuyordum :D bizide kaldirdi kurban,ben ve suc ortagimi yanyana durdurdu. Sonra gecti siradan elini isaret parmagi ve basparmak arasinda bisey tutarmis gibi yapip bogurune gecirdi cocugun,ben 3. siradaydim 2. kurbaninada vurup saf disi birakti ki ben yine koptum sonra banada okkali bi sekilde gecirdi bogrume dogru herkes yerde 1 saat vucudumuz bacaklarimizla 45 derecelik aci yapicak sekilde durdu. :D Voah! amma yazmisim bea baya bi uzun oldu.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bizim sınıfdaki mein kors (Main Cours) hocasının geleceği ders aşağı yukarı inip kalkabilen bir sandalayenin o aşağı indiren kolunu sabitlemişdim hoca derste ne diim masaya dayandı masaya çıkdı masada oturdu geldi sırama oturdu gitti tahtaya dayandı sonra gitti koltuğun kenarına dayandı "Tüh hay allah...." dediğimiz an zil çaldığı an löp diye sandalyeye atladı HÖSSSSSSSS diye aşağı indi:) (HÖSSS hocadan diil sandalyeden gelio) çok kızdı direk bana çattı[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> [Bu mesaj Chemical tarafından 24 May 2003 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Beni öpmeye çalışan bi kızın dudanı ısırmıştım[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 5 yıl önce dop oynuyoruz kuzenle bahçede ama hep gol atıyo hep gol atıyo.Topta iyi birşeydi lotto mu neydi öyle güzel bişeydi.Sonra top ayağıma gelince ilk yaptığım şey yoldan gecen bi arabaya atmak oldu-arabanın camıda acıkmış :D.İçinde kelloş adamın kafaya gelmesin mi ,adamda ordan geçen bi kadına hafifce carpmasın mı sonra da gelip benim kuzeni dövmesin mi [çok seviyodu dopunu hemen koşyu keltoş beye tabi gerisi malum :D][hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yaptığım en büyük pislik, bi arkadaşın kafasına uçan tekmeyle dalmam sonucu arkadaşın 20 dk yerde baygın yatmasıydı, çocuğu öldürdüm sandım :D (tövbe bi daha yaparsam böle bişi) ayrıca başka bir pis(ç)lik de moda civarında gezinirken ''Kadıköy nerde?''(:D) diye soran bi adama E-5'e giden yolu anlatmamdır. eheuhe :-P :-) napim sormasaydı öyle abuk bi soru :D[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 babamın arkasına bi arkadaşı arkasına atlamış ikiside geriye düşmüş ve babamın dirseği arkının kalbine çarpmış ve kalbini durdurmuş çocuğun kalbini 10dk sonra felan çalıştırmışlar babam çok fena olmuş o günden beri kalbinin üzeirne getiremiyo elini:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 kuzenimin telefonunda ilk gördüğüm kız ismine sapıkça bi mesaj atmıştım.tam ''çok kötüyüm niehehe'' derken kızdan gelen ''canım ben senin bildiğin kızlardan değilim kikikiki'' vari mesajla dumurda uğramıştım :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 teletubbiesin çok moda olduğu sıralarda en yakın arkadaşlarımdan birini telefonla teletubbies funclub gibi bişeye üye etmiştim... Adresini ve telefonunu vererek... sonra çocuk " ya anlamadım hergün teletubbies mektupları geliyo ya?" falan demeye başladı...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: karpuz, 24 May 2003 19:05 tarihinde demiş ki: teletubbiesin çok moda olduğu sıralarda en yakın arkadaşlarımdan birini telefonla teletubbies funclub gibi bişeye üye etmiştim... Adresini ve telefonunu vererek... sonra çocuk " ya anlamadım hergün teletubbies mektupları geliyo ya?" falan demeye başladı...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] mauauh deryadan beklenir[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehueh ilyasa yapmadığım kalmamıştı ort hz ta ama unuttum çoğunu sonuncusundan 5 günlklük tatil kaxzanmıştım :P[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BabacumMostors, 24 May 2003 21:21 tarihinde demiş ki: ehueh ilyasa yapmadığım kalmamıştı ort hz ta ama unuttum çoğunu sonuncusundan 5 günlklük tatil kaxzanmıştım :P[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 puaha merak ettim naapmıştın..?[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ulan amma pis(ç) varmıs aramızda ha :D ehuehueh[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hiiç sınıfı musluk hortumu ve yangın tüpüyle bastık bunu sonucunda okulda çete kurmuşuz kamu malına zarar vermişiz öğretmeni tehdit etmişiz öğretmeni tartaklamışız sınıfa 20 kiloluk yangın hortumunu(!) fırlatmışım (he-man ben) arkadaşda yangın tüpünü sıkmış yani olağan şeyler yapmışız... pek önemli değil 5 günlük ev istirahati atili verdiler bize eğlendim :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ha orta hazırlık 2 de de alt tarafı derste bağırdım kağıt attım kafasına su tabancasıyla su sıktım derste "sizi öldürürüm pişirip yerim" dedim (ki o zamanlarda hiperaktiflik tedavisi görüyordum ilaç alıyordum adam beni şizofrenik deli sanıyordu LOL!) ne bilim derste koku bombası patlatıyordum arkadaşlarla çantasını çalıp şifresini değiştiriyorduk yani bunlarda olağan şeyler pişman mıyım hayır değilim! asalaklara karşı aslapişman değilim[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BabacumMostors, 24 May 2003 21:42 tarihinde demiş ki: hiiç sınıfı musluk hortumu ve yangın tüpüyle bastık bunu sonucunda okulda çete kurmuşuz kamu malına zarar vermişiz öğretmeni tehdit etmişiz öğretmeni tartaklamışız sınıfa 20 kiloluk yangın hortumunu(!) fırlatmışım (he-man ben) arkadaşda yangın tüpünü sıkmış yani olağan şeyler yapmışız... pek önemli değil 5 günlük ev istirahati atili verdiler bize eğlendim :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 rofl ben ilyası haftada 2-3 kez ziyaret ediyorum boş derslerimde.hatta öğretmen programı listesinde 16.sırada ezberledim.adamın ders saatlerini fln ezberledim gide gele.bi kez süpürgeyle basmıştım sınıfı temizleyebilir miyim die neyse ki sınıfa süpürge fırlatma cezası almamışım. edit: niye small yaw..?? [hline]get bored.. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 24 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar