Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 selamlar. sanırım ağdan arkadaşlarla oynadıklarımız dışında hiç online oynamadım d2yi. şimdi bikaç sorum var. oyun orjinal değil 1.12a'yı ne yapıcam? widescreen 19inç monitör var, oldurabilir miyim acaba 1280x800 falan. gerçi çözünürlük büyüsün de, ekranın yanlarda barlarla da oynarım sorun değil. başka sorularım da vardı şu an unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 şimdi, oyun orjinal diel madem, oyunu yükledikten sonra o cdlerin içindekileri kırek falan yapmicaksın. 1.12a yı çekip yükliceksin sonra oyunun sorunsuz çalışması gerek. en azından bende öyle oldu 2.si içinse paticikte diablo high res diye arat, son sayfalara bak ordan yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hmm. uzun zamandır oynamıyorum ama ben şimdi gireyim mal mal gezeyim biraz madem. sonra bakarım guide kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tam olarak ne olduğunu anlamamakla beraber hammerdin kasıyorum sanırım. guidelerdan birinde gördüm. hayırlısı artık. bişey sorucam ama, diyelim ki bisürü char açtık, birinden itemi diğerine vermek mümkün mü? yani muhtemelen deneme yanılma sırasında mundar edicem bi çok charı, itemler kurtuluyo mu? bi de ladder ne. dur ya şu forumu bi okuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar