daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Beyler counter a server eklemek lazim bildiginiz server ip leri warsa werebilirmisiniz? :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Buraya bi bakmani tavsiye ederim.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 csmerkezi.com a girersen orada bütün server adreslerini liste halinde bulabilir, yazmaya kasmak istemezsen tek dosya halinde indirebilir, all seeing eye , gamespy gibi kolaylık sağlayan programlara erişebilirsin.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 saol[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ya bide internette hangi hl patchini gorursem indirdim yukledim hala dio son pathc yok :( hangisi oluyo suanki son patch bide son patchi indirmek icin ondan oncekileride yuklemek lazimmi lazimsa siralamasi ne ? :P :D[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar