Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Dun bilgisayarima audigy 2 zs takmaya calistim ama bilgisayar hic bir sekilde gormedi. Device manager'da hic bir sekilde gozukmuyor kart. Karti baska bilgisayarda denedim sorun yok calisiyo. Acaba windows 7 den dolayimi oluyo dedim vista kurdum, chipsetimin inf driverlarini guncelledim ama gene gormuyo. onboard ses karti iptal durumda. varmi aklina bi fikir gelen kafayi yicem.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 boot menüde irq larda gözüküyo mu sound device diye?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yanlış soyledim, menu değil de, boyle memory sayıp rom ları sıraladıktan sonra boyle kare bir pencere çıkar, onun içinde yazar nerede ne takılı gorursun. windows a girmeden hemen once. eğer orada gozukuyosa sorun windoze dan, yok orada gozukmuyosa, pci slotları kapatılmış olabilir,ya da ender de olsa pci ırq çatışması olabilir. mumkunse kartı , agp veya pci-ex ekran kartı slotunun hemem-n altındaki slota takma, bir atla digerine tak.
Öne çıkan mesajlar