Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Dun bilgisayarima audigy 2 zs takmaya calistim ama bilgisayar hic bir sekilde gormedi. Device manager'da hic bir sekilde gozukmuyor kart. Karti baska bilgisayarda denedim sorun yok calisiyo. Acaba windows 7 den dolayimi oluyo dedim vista kurdum, chipsetimin inf driverlarini guncelledim ama gene gormuyo. onboard ses karti iptal durumda. varmi aklina bi fikir gelen kafayi yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 boot menüde irq larda gözüküyo mu sound device diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yanlış soyledim, menu değil de, boyle memory sayıp rom ları sıraladıktan sonra boyle kare bir pencere çıkar, onun içinde yazar nerede ne takılı gorursun. windows a girmeden hemen once. eğer orada gozukuyosa sorun windoze dan, yok orada gozukmuyosa, pci slotları kapatılmış olabilir,ya da ender de olsa pci ırq çatışması olabilir. mumkunse kartı , agp veya pci-ex ekran kartı slotunun hemem-n altındaki slota takma, bir atla digerine tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar