Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yahu nası oluyo bu olay javascp mi html mi yapamadım ya resme tıklayınca yenı bı pencerede acılması ve o pencerenın rsım boyunda olması nası oluyo acaba yardım edebilirmi biri acaba bana?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
akari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Aslinda bir linke tiklayinca yeni sitede acilmasini yapmak icin javascripte gerek yok. Su sekilde yapabilrisin : combo Ama acilan yeni pencerenin image boyutlarinda olmasi ise tamamen javascriptle yapiliyor. Eger Ingilizcen yeterli ise www.w3schools.com adresinden Learn JavaScript linkine tiklayip, baya bilgi edinebilirsin bu konuda.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ref="hodo.html" target="_blank">combo ayrıca,bahsettiğin olay image ise, Hodo.jpg gibi..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Öne çıkan mesajlar