Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yahu nası oluyo bu olay javascp mi html mi yapamadım ya resme tıklayınca yenı bı pencerede acılması ve o pencerenın rsım boyunda olması nası oluyo acaba yardım edebilirmi biri acaba bana?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Aslinda bir linke tiklayinca yeni sitede acilmasini yapmak icin javascripte gerek yok. Su sekilde yapabilrisin : combo Ama acilan yeni pencerenin image boyutlarinda olmasi ise tamamen javascriptle yapiliyor. Eger Ingilizcen yeterli ise www.w3schools.com adresinden Learn JavaScript linkine tiklayip, baya bilgi edinebilirsin bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ref="hodo.html" target="_blank">combo ayrıca,bahsettiğin olay image ise, Hodo.jpg gibi..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar