Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garnest Blog

NoS

Öne çıkan mesajlar

yazılar konular falan fena değil de iki şey özellikle dikkatimi çekti.

birincisi siyah fon. bence okumayı zorlaştırıyor, çerçevedir bannerdır başka herhangi bir şey de olmadığı için öyle sayfa sonuna kadar dayanamadım daraldım açıkçası.

ikincisi -ki çok daha önemli- yazım kuralları ve dilbilgisine dikkat et. hani yaptığın şey yazı yazmak sadece, onun da okunabilirliğini böyle baştan kaybedince bir anlamı kalmıyor blogun.
onun dışında yazı formatını, konularını beğendim ben; ama acı çektim yazıları gördükçe :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tasarım, reklamlar vs. zamanla oturur.Sen içeriği sağlam tut yeter, bir sürü blogger sitesi var, bilen varsa paylaşabilir.Baya yardımı dokunuyor.

Yazıları kısa tutman, birkaç eğlenceli video falan koyman içerik açısından yararına olur. Yazıların makale formuna ulaştığında ne kadar zengin olsa da içerik herkes okumayabilir.Bol paragraf bas,aralara da resim
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

sadece o değil, kullandığın dil yani kendine has olan tarzın da çok hoş durmuyor. acetoya özenmişlik var biraz açıkcası. o yüzden ilk kurduğum cümle yanlış, tarzın hoş olabilir ama burada kullandığın kendi tarzın değil onu söyleyeyim.
Haklısın galiba bu konu da da biraz çalışmam lazım zaten aceto varken aceto çakması pek bi işe yaramaz tabii :D

Bulletride haklısın araya kısa kısa yazılar yazmak lazım yoksa her yazı uzun uzun olunca insanın gerçekten okuyası gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kun daha iyiyi kabul ederim sorun etmem :D sonuçta objektif yaklaşmak lazım. Ama Tevez'in sert ve çirkef oyun stilini seviyorum ne diyeyim :D tuhaf koşuşuyla devrilmeden defans oyuncularının arasından geçebilen bi adam Tevez. Bence M.Utd büyük hata yaptı elinden kaçırmakla.. :D
Ama senin karşılaştırman insafsız olmuş biraz :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...