NoS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Arkadaşlar futbol blogumu sizlerle paylaşmak istiyorum.Bu işlerde yeni olduğum için eleştirileriniz çok önemli benim için Ayrıca daha önceden blog kuran arkadaşlar siteye nasıl site meter koyuyoruz biri söyleyebilir mi ? www.garnest.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yazılar konular falan fena değil de iki şey özellikle dikkatimi çekti. birincisi siyah fon. bence okumayı zorlaştırıyor, çerçevedir bannerdır başka herhangi bir şey de olmadığı için öyle sayfa sonuna kadar dayanamadım daraldım açıkçası. ikincisi -ki çok daha önemli- yazım kuralları ve dilbilgisine dikkat et. hani yaptığın şey yazı yazmak sadece, onun da okunabilirliğini böyle baştan kaybedince bir anlamı kalmıyor blogun. onun dışında yazı formatını, konularını beğendim ben; ama acı çektim yazıları gördükçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Dil bilgisi konusunda haklısın ancak bu çoğu blog da olan bir sorun ancak halletmeye çalışacağım. Renk konusunda da haklısın arka fonu beyaz yazıları siyah yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Tasarım, reklamlar vs. zamanla oturur.Sen içeriği sağlam tut yeter, bir sürü blogger sitesi var, bilen varsa paylaşabilir.Baya yardımı dokunuyor. Yazıları kısa tutman, birkaç eğlenceli video falan koyman içerik açısından yararına olur. Yazıların makale formuna ulaştığında ne kadar zengin olsa da içerik herkes okumayabilir.Bol paragraf bas,aralara da resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 sadece o değil, kullandığın dil yani kendine has olan tarzın da çok hoş durmuyor. acetoya özenmişlik var biraz açıkcası. o yüzden ilk kurduğum cümle yanlış, tarzın hoş olabilir ama burada kullandığın kendi tarzın değil onu söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Mumu said: sadece o değil, kullandığın dil yani kendine has olan tarzın da çok hoş durmuyor. acetoya özenmişlik var biraz açıkcası. o yüzden ilk kurduğum cümle yanlış, tarzın hoş olabilir ama burada kullandığın kendi tarzın değil onu söyleyeyim.Haklısın galiba bu konu da da biraz çalışmam lazım zaten aceto varken aceto çakması pek bi işe yaramaz tabii :D Bulletride haklısın araya kısa kısa yazılar yazmak lazım yoksa her yazı uzun uzun olunca insanın gerçekten okuyası gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 İmlaya, noktalamaya daha bi dikkat etmen gerekiyor. Yazılar şu haliyle acele acele yazılmış gibi duruyor, okunaklı değil. Ama devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Agüero vs Tevez karşılaştırmanla beni benden aldın. Bozuk BmW dediğin anda 2 yönden de bittin gözümde hem Tevez'i çok severim hemde BmW'yi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 raistftw said: Agüero vs Tevez karşılaştırmanla beni benden aldın. Bozuk BmW dediğin anda 2 yönden de bittin gözümde hem Tevez'i çok severim hemde BmW'yi :D:Dbence kun daha iyi ama tabii bende de kun a karşı aşırı bi sempati vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Kun daha iyiyi kabul ederim sorun etmem :D sonuçta objektif yaklaşmak lazım. Ama Tevez'in sert ve çirkef oyun stilini seviyorum ne diyeyim :D tuhaf koşuşuyla devrilmeden defans oyuncularının arasından geçebilen bi adam Tevez. Bence M.Utd büyük hata yaptı elinden kaçırmakla.. :D Ama senin karşılaştırman insafsız olmuş biraz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Kun zaten manchester a gitmiyormuş.Ferguson açıklama yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Arkadaşlar hala blogu takip eden var mı?Varsa fikirleriniz nelerdir? Kusura bakmayın biraz canlandırdım konuyu ama insan merak ediyor tahmin edersiniz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Google reklamlarını kenara al, çok paragöz gösteriyor blogu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Google reklamı gelse de kenara alsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar