Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Gece diziyi bitirdikten sonra bilgisayarı olağan şekilde kapatıp yattım. Sabah açtığımda Reboot and Select proper Boot device uyarısı bi an için sarstı. İlk anlık korkuyla aha gitti ikiside diye hüzünlenirken ikinci diski çıkartıp laptopta deneyim dedim bir gece önce normal şekilde dizi izlediğim harddisk çalışmıyodu. Desktopun windows kurulu harddiski ise nizami şekilde çalıştı tek başınayken. İkinciyi takınca desktopa yine çalışmadı aynı hata fln. Burdan anladığım bi çakışma yapıyor.. İkinci harddiskin esasta normal adaptörlü 3.5 inç bir harici disk olması ama benim bazı nedenlerden ötürü kutusundan çıkartıp bilgisayara satadan bağlayıp kullanmam ve hali hazırda garantisinin bulunması bilgileri ışığında. Öncelikle içindeki veriyi kurtarmak mümkünmüdür, kutunun içinden harddiski çıkartıp bilgisayar içinde kullanmış olmam garantiyi bağlarmı? İşi çakalıığa vurup veya bi şekilde bastırıp garanti kapsamında tamir&değişim yaptırtılabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 mekanik sorun gibi gözüktü bana. yani garantiyi bozmaz o şekilde kullanman da, kutuyu açmak için yırttığın bant veya söktüğün vida varsa anlaşılır. 3.5" disk sonucta ister sata kullan ister usbden bağla adaptörle. o işini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar