lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kimse topic açmamış ben açayım bari.göreniniz oldumu? burdan izlenebiliyor. 16:30'a kadar devam edecekmiş.internetten izlemek yerine gerçekten izlemek isteyen olursa çıplak gözle izlemesin dikkat![signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 süpeeerr saol[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 site çok yavaş yanlız!herhalde büyük bir yüklenme var.siteyi yazdım fakat ben daha göremedim :).teşekkürler bu arada.[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Eski bi disketi kırın içinden çıkan siyah yuvarlak zımbırtıyı 2 ye yada 4 e katlayın bakın derim ben ay tutulmasını öyle seyretmiştim ama bizim burdahava bulutlu bişey görünmüyo =([signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ueuhueeueuhe yada bi paket cips alın yiyin paketi güneşe dooru tutup güneş tutlması izlemiştim hiçbişiide olmadı gözlerime[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cıplak gozle bakarsak nolur?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben baktim iyi gorunmuyor. kucucuk bisey oldugu icin herhalde[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya bu sıte ne boyle goctu mu ne acılmıyo hic?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 çıplak gözle bakarsan kalıcı kör olursun.evet site göçmüş çok yüklenme var herhalde.[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben gayet iyi goruyorum su an itibariyle. sik sik bakarim gunese ciplak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 güneşe değil venüse bakarsan çıplak gözle kör olursun diye yazıyor gazete valla.[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bide burdan deneyin[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ewt öle yazıo bakmayın dio dürbünle de[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 venus mu gelıyor gunesın onune ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 neden kör oluyoruz peki? bilimsel acıklama filan var mı?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: lumpy, 08 Haziran 2004 12:37 tarihinde demiş ki: güneşe değil venüse bakarsan çıplak gözle kör olursun diye yazıyor gazete valla. bakinca goremiyosun ki. gunese bakmanla gunes diskinde kot kadar nokta olan venuse bakmak arasinda bi fark yok gorunmuyor zaten ufakliktan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 elinize bir disket alın kırın içindeki siyah kağıtla dilkediğiniz gibi bakın güneşe çok ciddiyim[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 o da işe yaramazmış yapmayın diolar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Haziran 2004 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yarıyo yarıyo bişey olmaz[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 teşekkürler SethGarrett :).[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yanlız neden 09:44:51 gözüküyor saat 12:51 şu anda.[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Batilc, 08 Haziran 2004 12:39 tarihinde demiş ki: neden kör oluyoruz peki? bilimsel acıklama filan var mı? herşeyin açıklaması var sanki...hayatın açıklaması yok bi kere bununki olsa nolur olmasa nolur...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eagle_dnz nerden nereye gittin sende yahu :).[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 9:44 GMT[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya kim kör olmusta diyolar bakmayın diye, diye soruyorum... yani birisi olmuş mal gibi kör ozaman ona bi açıklama getirsinler... HERSEYIN BI ACIKLAMASI VAR... sen buraya sınav icin geldin sınav icin gideceksin :D alsana acıklama... Ps. Misunderstandable thing: dinci fln znnetmeyin geyik dioz biz ona..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar