Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

venüs

lumpy

Öne çıkan mesajlar

ueuhueeueuhe yada bi paket cips alın yiyin paketi güneşe dooru tutup güneş tutlması izlemiştim hiçbişiide olmadı gözlerime[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lumpy, 08 Haziran 2004 12:37 tarihinde demiş ki:
güneşe değil venüse bakarsan çıplak gözle kör olursun diye yazıyor gazete valla.

bakinca goremiyosun ki. gunese bakmanla gunes diskinde kot kadar nokta olan venuse bakmak arasinda bi fark yok gorunmuyor zaten ufakliktan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batilc, 08 Haziran 2004 12:39 tarihinde demiş ki:
neden kör oluyoruz peki? bilimsel acıklama filan var mı?

herşeyin açıklaması var sanki...hayatın açıklaması yok bi kere bununki olsa nolur olmasa nolur...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya kim kör olmusta diyolar bakmayın diye, diye soruyorum... yani birisi olmuş mal gibi kör ozaman ona bi açıklama getirsinler...

HERSEYIN BI ACIKLAMASI VAR...

sen buraya sınav icin geldin sınav icin gideceksin :D alsana acıklama...

Ps. Misunderstandable thing: dinci fln znnetmeyin geyik dioz biz ona..[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...