eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 unutmuşum arkadaş ne enteresan bir histir ya gerçi emin de değilim durumdan ama böyle iştahım yok, bi isteksizlik herşeye, göz telefonda falan yok ya değilimdir dimi aşık falan ya nolur olmiyim ya edit: yazım yanlışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben onu ayrılırken oluyorum. aşık olunca iştahım açılıyo dana gibi oluorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 salakça bir his ya.boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 isteksizlik kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sorma ya isteksizlik iğrenç depresif gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 benim iştahım şöyle kaçmıştı(bunu 555 için büyük yazıyorum) HİÇBİRŞEY HİSSETMEDİĞİM BİRİNE AŞIK OLDUĞUMU SANDIĞIM Bİ AN. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 LAN 18 YILDIR ASIK OLAMIYORUM SUSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha 10 kilo mu lise aşkıydı herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yok değildi ünvdeyken,tek yararı o olmuştu bana sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 necro yaş 18se biz ona ergenlikten itibaren 4 senedir aşık olamıyorum diyelim bence :) o da seni kırmayalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: yok değildi ünvdeyken,tek yararı o olmuştu bana sdfs :) bi işe yaramış en azından bu arada 555e yazdığın duruma maruz kalmış olma durumum var aslında bilemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hauah o zaman geçer boşver sdfs 555le konuş yardımcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kesin var bi histe ne olduğu şüpheli aslında işte amaaaan berbat ya anlıosundur işte az çok demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Beyler bayanlar,eczacılar odasından gelip ağzımı kıracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 antidepresanla işim olmaz yazık vücüduna, beynine, ruhuna ya kullanmayın gerçekten cinnet geçirir halde olmadıkça yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya bu gerçekten çok hafif birşey. dünyadan soyutlamıyor, boş boş baktırmıyor bende. yaptığı tek şey, kafamın içinde dönen takıntı düşüncelerimi uzaklaştırıyor. yoksa moron gibi yaşatmıyor yani, biraz da gülücük veriyor o kadar hehe ha birde, geç boşalma gibi bi yan etkisi varmış, artık nasıl bi yan etkiyse lan bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahahahaahahahaahaahahhaha oha en harika yan etkilerden sayılır tartışmasız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 deniz aşık değilsin aşık olursan ben sana söylerim =) gençlerin klasik sorunu işte bişey hissetmediğin birine aşık olmak geçen bellaya da olmuştu.sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 :) ben yine de bi anlatsam iyi olabilir zaman bulduğunda eğer sorun olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 SeaGle said: ya bu gerçekten çok hafif birşey. dünyadan soyutlamıyor, boş boş baktırmıyor bende. yaptığı tek şey, kafamın içinde dönen takıntı düşüncelerimi uzaklaştırıyor. yoksa moron gibi yaşatmıyor yani, biraz da gülücük veriyor o kadar hehe ha birde, geç boşalma gibi bi yan etkisi varmış, artık nasıl bi yan etkiyse lan bu haha KİLO İŞİ ALMAK LAZIM!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 555 said: deniz aşık değilsin aşık olursan ben sana söylerim =) gençlerin klasik sorunu işte bişey hissetmediğin birine aşık olmak geçen bellaya da olmuştu.sonra geçti. bir repliklerimi çalma. ikincisi çet şeysini aç. üçüncüsü gençlerin klasik sorunuymş ahaha kahretmesin. edit:geçen dediğin de ocak mı aralık mı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 vallahi tüm sözlüklerde bakın, herkes bundan bahsetmiş ama var böyle bişeyi cidden, farkediyosun yani ha birde, lustral ile birlikde içki alınca x3 oluyor içki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 eagle_dnz said: antidepresanla işim olmaz yazık vücüduna, beynine, ruhuna ya kullanmayın gerçekten cinnet geçirir halde olmadıkça yapmayın adam haklı kesinlikle. SeaGle said: ya bu gerçekten çok hafif birşey. dünyadan soyutlamıyor, boş boş baktırmıyor bende. yaptığı tek şey, kafamın içinde dönen takıntı düşüncelerimi uzaklaştırıyor. yoksa moron gibi yaşatmıyor yani, biraz da gülücük veriyor o kadar hehe ha birde, geç boşalma gibi bi yan etkisi varmış, artık nasıl bi yan etkiyse lan bu haha oh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar