Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık Olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
unutmuşum arkadaş ne enteresan bir histir ya gerçi emin de değilim durumdan ama böyle iştahım yok, bi isteksizlik herşeye, göz telefonda falan yok ya değilimdir dimi aşık falan ya nolur olmiyim ya

edit: yazım yanlışı
Mesaj tarihi:
Bella said:

yok değildi ünvdeyken,tek yararı o olmuştu bana sdfs

:) bi işe yaramış en azından

bu arada 555e yazdığın duruma maruz kalmış olma durumum var aslında bilemiyorum ya
Mesaj tarihi:
ya bu gerçekten çok hafif birşey. dünyadan soyutlamıyor, boş boş baktırmıyor bende. yaptığı tek şey, kafamın içinde dönen takıntı düşüncelerimi uzaklaştırıyor. yoksa moron gibi yaşatmıyor yani, biraz da gülücük veriyor o kadar hehe

ha birde, geç boşalma gibi bi yan etkisi varmış, artık nasıl bi yan etkiyse lan bu haha
Mesaj tarihi:
deniz aşık değilsin aşık olursan ben sana söylerim =) gençlerin klasik sorunu işte bişey hissetmediğin birine aşık olmak geçen bellaya da olmuştu.sonra geçti.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

ya bu gerçekten çok hafif birşey. dünyadan soyutlamıyor, boş boş baktırmıyor bende. yaptığı tek şey, kafamın içinde dönen takıntı düşüncelerimi uzaklaştırıyor. yoksa moron gibi yaşatmıyor yani, biraz da gülücük veriyor o kadar hehe

ha birde, geç boşalma gibi bi yan etkisi varmış, artık nasıl bi yan etkiyse lan bu haha

KİLO İŞİ ALMAK LAZIM!111
Mesaj tarihi:
555 said:

deniz aşık değilsin aşık olursan ben sana söylerim =) gençlerin klasik sorunu işte bişey hissetmediğin birine aşık olmak geçen bellaya da olmuştu.sonra geçti.

bir repliklerimi çalma.
ikincisi çet şeysini aç.
üçüncüsü gençlerin klasik sorunuymş ahaha kahretmesin.

edit:geçen dediğin de ocak mı aralık mı ne.
Mesaj tarihi:
vallahi tüm sözlüklerde bakın, herkes bundan bahsetmiş
ama var böyle bişeyi cidden, farkediyosun yani

ha birde, lustral ile birlikde içki alınca x3 oluyor içki abi
Mesaj tarihi:
eagle_dnz said:

antidepresanla işim olmaz yazık vücüduna, beynine, ruhuna ya kullanmayın gerçekten cinnet geçirir halde olmadıkça yapmayın

adam haklı kesinlikle.

SeaGle said:

oh..
  • Yeni Oluştur...