SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 rakiiii olsa da icsek eglensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 eğlenmesek nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 niye be hayat guzel kogotune ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sağdaki adam bildiği frenchli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çin çin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 şarkı büyüleyici tabim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dory said: niye be hayat guzel kogotune ^^ komam nan 7 gün yok sevdiceem alanya yolları taştan diye türkü söylüyorum ah ah gitsin gezsin de, ben bu yıl çok özledim onu öss muhabbetimize. Böyle gidivermesi gerekince biyerlere içim böyle hopidik oluyo, kötü yönden hopidik. Azıcık da kıskandım hani, ben de tatil yapabilsem keşke nan. Ha bide, alanya etraf bakımından kötü değildir di mi nan bilen var mı. Çalış sahiliymiş, nasıldır oraları it kopuk olur mu ki lan güneyde de, ben hepsini kumla'ya göndermişler diye düşünyorum itlerin kopukların ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 SeaGle said: eğlenmesek nan senin bu artı sonsuza giden emo halin nedir yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahahahaha emo diilim yahu, emomtrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 saci henuz one dusurmemis ama life sux stepinde sekiyosun gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 emo olma sürecine girmişsin bak uyarıyorum ablan olaraktan. çıkşarı,geri çekil. ne güzel işte kız arkadaşın var seviyosun,öss yılını atlattın falan fıstık güzel işte keyfını çıkar hadi,hadi,hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya benim burç özelliğim midir, kişisel denyoluğum mudur nedir bilmem de. Kendimi kötü hissedince üstüne üstüne acıklı şarkılar dinleyeyim, yanlız kalıp boş boş kendimle konuşayım isyiyorum. Çıkıp gezesim gelmiyor. Ha birde lustral çakıyorum, o zaman iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 balık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hem emo hem mazoşist sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bella hiç lustral içtin mi bellaağğ yeminlen yeni doğmuş bebek gibi yapıyo, gülüyosun hep eheh aklına takılan hiçbişeyi düşünmüyosun, ko dötüne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 lustral için dememiştim acının üzerine gitmen için demiştim ki zaten lustral içtiğin gözümden kaçmış. bi de zevkine antidepresan kullanıyor. abov. yapma olm bu yaşta ne bu valla emo olmuş bu. gel seni reks önüne ya da taksim ykb önüne alalım şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 SeaGle said: gülüyosun hep eheh aklına takılan hiçbişeyi düşünmüyosun ben final döneminde aynı bu haldeydim hem de birşey kullanmadan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aerhaeuh topii benim için açmışlar ahah cidden öyle bella you rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Here i am, rock you like a hurricane bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bella said: lustral için dememiştim acının üzerine gitmen için demiştim ki zaten lustral içtiğin gözümden kaçmış. bi de zevkine antidepresan kullanıyor. abov. yapma olm bu yaşta ne bu valla emo olmuş bu. gel seni reks önüne ya da taksim ykb önüne alalım şöyle. depresif deelim, gergin ve hafif üzgünüm hehe in lustral we trust!!!'111 sen gel bursa'ya çıkar beni evden ne diim ehe ben gelemem şincik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ok fine ayarlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi ilaç falan. neler yapıyosunuz ya, ALO ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dayı bi ara kullanyordum dönem ortasında falan hatırlamıyo musun, lustral. hani böyle mesaj attıktan sonra dönüp he? diyorum ya masumca onun 24 saate yayılmış şekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar