senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dün pcye şarja taktıydım aleti, gayet güzel şarj alıyordu. Sabaha kadar bıraktım iyice dolsun diye. İzmite giderken işte laptoptan çıkardım, bindim minibüse o da ne açılmıyor alet. Hiçbi tepki yok. Geldim yine pc ye bağladım yine açılmıyor en ufak bi led bile yanmıyor Ne olmuş olabilir ki buna. flash diskini mi yaktım, donanımı güvenli kaldır zımbırtısını kullanmadığım için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi bendede Zen NEEON II var,bendede aynı oluyo bazen,yukarda ufacık bi reset tuşu gibi bişi varya,ona basınca düzelio,sora bzen gne oluyo,gene yapınca düzeliyo böle bi ilişkimiz var mp3 le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha valeron seni seviyorum ^^ abi şimdi arkadaşa faturayı fakslatıyordum, yarın da kargoya verecektim teknik servise. beni hem teknik servisin alaylarından hem de kargo parasından kurtardın :D dile benden ne dilersen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 hee aynı şey benimkinde de vardı sora creative veda ettim çünkü o reset tuşuda bozuldu bi süre sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ne demek abi :d şöyle ki bende uzun süredir bu sorunda olmuyo,önceden bi ara oluyodu durmadan reset atıyodum ve düzeliyodu,uzun süredir olmuyo. bu arada reset tuşunada ince bi cisimle hafif bastırıyorum,öle zorlamıyorum,dolayısıyla sıkıntsıda yok şu anda reset tuşunun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 "creative zen"de de olan birşey bu. reset, ya da reset sırasında turn on trigger'ını kullanma olayları işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar