Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahaha öyle bi öm aldımki. tam garbıçlık. http://img243.imageshack.us/img243/8361/adszezp.jpg ya ben anlamıyorum böyle insanları forum sonuçta sanal bi ortam çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz tabi bi konu açıldığında alakalı alakasız atlıcaz. illa ortamı olan mı atlıyo anlamadımki ben bu işi. bide bu öm'ü atanın 27 mesajı var. hem sanalda ne gibi bi ortam yapılırki ahaha plXxXXX!!! 1 senelik pati üyeliğimde 863 mesaj atmışım. ya yanarım yanarım o kadar atlıyorum madem 1k madalyası alsaydım. valla eve gelirken moralim cok bozuktu böyle üstüme bi inek oturmuş gibi geldim. öm'ü görünce ciddi güldüm. ABİ SANALI BU KADAR CİDDİYE ALMAYIN LÜTFEN. SANALDAN BAŞKA HAYATLARINIZ DA OLSUN. MUTLU Bİ İNSAN OLUN LÜTFEN. saygılar efem iyi akşamlar ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 selam-sana acıyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 iyi güzel demişsin de, konunun kendisi ile "forumu takmayın hayatınız olsun bıdı" kısmı ironi oluşturmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Böjeek sen fotoğraf koymuş muydun patiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 baksana adam cok ciddiye almış ama. kime ne yani istediğimi yaparım. neyse kursa sınava gidiyorum. başarı dileklerinizi eksik etmeyin lütfen. moralim bozulmasın tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 haklı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 öm'nin ilk satırlarında atar var sonra no offense demiş yumuşamış. değişik bir ruh halinde yazılmış kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 adımı afişe etmemen iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 nbr böjek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu topic patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 paticik merkez, kafasına göre herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 İyi de attigim özel mesaji burada herkese "declare" etmenin manası nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 OLMUYOR OLMUYOR.ATLAMAYIN HEMEN,27 MESAJI VARMIŞ ATANIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Necro said: İyi de attigim özel mesaji burada herkese "declare" etmenin manası nedir ? I declare thee. olm "duyurma"nın nesi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 adam sıkılmış senle uğraşmış neden bu kadar taktın ki adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 adam diiil. adam diiiiilll.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mesajın resmini çekmişsin, kesmişsin, upload etmişsin, kaç paragraf yazı kasmışsın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 soulberry yazmis demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sırf konu açmak için kendi kendine attın pm yi şimdi hiç yalana gerek yok hepimiz insanız anlıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 KARI KAVGASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ORTAM YAPMAYA ÇALIŞIYOSUN BÖJEK SDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 gönüülll hicraaan şarabıındannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 catfight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gerçe mesajı atan doğru söylemiş8-) çok ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 vurun ölmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar