EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Benim msn demi sorun var yoksa genel bişeymi bilmiyorum ama 1 yıldır falan böyle bu bende, mesajlar bazen gelmiyo bazen benimkiler gitmiyo falan. Verem etti artık. Başka bi chat programı bilen varmı böle çok az fonksiyonlu, dosya yollayıp almaya izin veren, sade bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 benim açtığım konuya bakabilirsin; http://forum.paticik.com/read.php?5,4141082,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 gtalk skype icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Orda msn klonu sormuşsun sen o yüzden bunu açmıştım ama orda da tavsiye etmişler diğer programlar ok eyw Bide bu msgların gidip gelmemesi problemi varmı sizdede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben de bir sorun yok, networkunde bir şekilde msn protokolün filtreleniyordur, ilgili port kapalıdır fln bişeyler oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apekiox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 pidgin diye bir program var sade ve kullanıslı dene istersen.. birde miranda var o da guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 gtalk yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aynen citolk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar