SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Süper bi şarkı lan bu. Ah rahmetli Barış Manço, sen ne güzel insandın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 valla oyle, hala arada acip dinlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalniz bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum Simsiyah gecenin koynundayim yapayalniz Uzaklarda bir yerlerde güneiler doiuyor Görüyorum dönence Kupkuru bir aiacin daliyim yapayalniz Uzaklarda bir yerlerde bir ieyler kök saliyor Biliyorum dönence Çatlamii dudaiimda ne bir ses ne bir nefes Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor Duyuyorum dönence Simsiyah gecenin koynundayim yapayalniz Uzaklarda bir yerlerde güneiler doiuyor Görüyorum dönence Kupkuru bir aiacin daliyim yapayalniz Uzaklarda bir yerlerde bir ieyler kök saliyor Biliyorum dönence Çatlamii dudaiimda ne bir ses ne bir nefes Uzaklarda bir yerlerde türküler söyleniyor Duyuyorum dönence Duyuyorum biliyorum görüyorum dönence Dönence gün dönende dönence Bir gün gelecek dönence biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar