yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şimdi NTV'den izledim. Haberde bol bol barajı aşmanın kolaylaştığından falan bahsedildi. ancan ben katsayıların artmasını şuna bağlıyorum: bu sene puanlar hakkaten düşecekti (kaç puan düşecek bilmiyorum da 5'ten 15'e atan tutan bilirkişileri gördüm) Şimdi katsayılar artınca puan falan düşmeyecek (elbette sıralama vs değişmeyecek) Sonuçta geçen yıllara göre oluşacak -benim tabirimle- "puan deflasyonu" önlenmiş oldu. Kimse çıkıp "aha bak gerçekten zordu ki puan düştü" diyemeyecek. Ve öss'nin dengesizliği eleştrilemeyecek(?) ÖSYM benim bu düşündüğüm gereksiz iş için mi yaptı bunu bilmiyorum. Sonuçta barajı geçmek için soruların %25ini yapmak gerekiyomuş şimdi %20'si yeterliymiş diyor haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 harçlar da arttıgından artık daha az puan alsa da parası olan okusun diyorla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bu adamların ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Sürekli birşeyler dğeiştiriyorlar, sonra değiştirdiklerini tekrar değiştiriyorlar. Bu arada ilki matah birşey olsaydı değiştirmezlerdi herhalde diyorsun ama şimdikinin değişmeyeceği de kesin değil. Bu şekilde halkın bütün sevgisini ve ilgisini öldürüdler resmen. ösym başkanı sonraki açıklamasını kucağın dans eden bir maymunla yapsa sanırım kimse fark etmez. Hatalı soruların da üstüne yattılar zaten, her yıl yaptıkları gibi. Puanlar yükselsin bakalım, görünürde problem olmadığı sürece sorun yok zaten onlar için peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sıralama > all teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 tersini iddia eden olmadı ki bi script yapsalar ya klasik konular açıldığında klasik mesajlar falan da altında dizilse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 katsayılar nassı artıyo anlamıyorum ben öss birincisinin puanını 300 e falanmı eşitliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar