Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"öss'de soru katsayıları arttı"

yav

Öne çıkan mesajlar

şimdi NTV'den izledim.

Haberde bol bol barajı aşmanın kolaylaştığından falan bahsedildi.

ancan ben katsayıların artmasını şuna bağlıyorum: bu sene puanlar hakkaten düşecekti (kaç puan düşecek bilmiyorum da 5'ten 15'e atan tutan bilirkişileri gördüm) Şimdi katsayılar artınca puan falan düşmeyecek (elbette sıralama vs değişmeyecek)

Sonuçta geçen yıllara göre oluşacak -benim tabirimle- "puan deflasyonu" önlenmiş oldu.

Kimse çıkıp "aha bak gerçekten zordu ki puan düştü" diyemeyecek. Ve öss'nin dengesizliği eleştrilemeyecek(?)

ÖSYM benim bu düşündüğüm gereksiz iş için mi yaptı bunu bilmiyorum.

Sonuçta barajı geçmek için soruların %25ini yapmak gerekiyomuş şimdi %20'si yeterliymiş diyor haberler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamların ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Sürekli birşeyler dğeiştiriyorlar, sonra değiştirdiklerini tekrar değiştiriyorlar. Bu arada ilki matah birşey olsaydı değiştirmezlerdi herhalde diyorsun ama şimdikinin değişmeyeceği de kesin değil. Bu şekilde halkın bütün sevgisini ve ilgisini öldürüdler resmen. ösym başkanı sonraki açıklamasını kucağın dans eden bir maymunla yapsa sanırım kimse fark etmez.

Hatalı soruların da üstüne yattılar zaten, her yıl yaptıkları gibi. Puanlar yükselsin bakalım, görünürde problem olmadığı sürece sorun yok zaten onlar için peh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...