BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 h ttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1200103441591&ref=nf h ile t arasını şey etmeyi unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi direk www.abcd.com yazsan olmuyor mu? www.facebook.com/video/video.php?v=1200103441591&ref=nf bak mis gibi link işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 herkes öyle yazıyor ne bilyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 herkesin neden öyle yazdığını da anlamış değilim zaten . neyse umarım örenmiş olurlar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 h ile t ayrı seviyom ben o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Torrent sitelerinde üzerlerinden trafik akışı gitmesin diye h ttp diye yazılır, direk basmasın insanlar falan diye. Kendilerini afiş etmemek için, burda öyle yazmanıza gerek yok , paticiğin öyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 h ile t ayrı seviyom ben O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Videoya kımse yorum yapmamış. Video hakkında yorumum; hahahah ama cok komık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar