Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Buarada talentlar 0 lanmış :( Leveling için en iyi build hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hangi class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Brigth Wizard 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dot ağacı her zaman iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yeni başlık açamk istemediğim için buradan devam ediyorum. Ben oyunu bıraktıktan sonra proflar değişmiş sanırım. Scavenging den elde ettiğim itemlarla potion yaptığımı hatırlıyorum, ama şimdi yapılmıyor. Sistem mi değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mulgear6 said: koskoca bg de adam gibi heal yapan 1 kişi mi var? Skor damage sırasına göre dizili olduğu için healerlar çıkmamış. O dok hybrid. Apothecary için Cultivation şart, 1.2.1 civarı değişmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Scavenging ne için kullanlıyor peki? Birşeyi 0 dan kasmam gerekecek hangisi daha kolay gelrise artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 talisman için ama talisman için salvaging şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarayaj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Norn' da Destruction tarafında Precision adında bir guildimiz var. Dest açmak istersen bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodseeker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 jarayaj said: Norn' da Destruction tarafında Precision adında bir guildimiz var. Dest açmak istersen bekleriz. 8p'den Norn'a karakter transferi olsa gelirdim. Ama hiç bir şekilde transfer yapılamıyor. Canım çok sıkkın. Destro popülasyonuda çok düştü. O kadar emek verdiğim charıda bırakmak bu saatten sonra hiç gözüm yemiyor. Bir yöntemini bulup migrate ettirmem lazım charı ama nasıl? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 benim de 26/24 shadow warriorum duruyor, oyun arıyorum fellik fellik de dönsem günde 2-3 saat adam öldürüp derse/işe dönmece şeklinde oynanır mı ? bıraktığım sıralarda 3 saatin 2 saati oyun beklemekle geçiyordu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar