Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kfg said: bana da cıkmıstı en basta, ama simdi bulamıyorum onun menusunu ya, account management'da da o reklam cıkmıyor artık :... edit: create subscription dedigimde normal subscription sayfası cıkıyor, en basta gormek istedigimde farklı bir subscription sayfası cıkmıstı, fiyatlar %20 daha ucuzdu ve 3 item'dan hangisi istedigini sectigin farklı bir menu vardı... mail attım funcom'a simdi, bakalım ne zaman donucekler eheh =)... ONLY available right now diyor resimde. Geç kalmış olabilirsin. O yüzden account umu online etmedim tekrar'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 off yazık olmus oyle bisiy olmussa eheh, ayıp ama, bi oyunu deniycez ki karar vericez acıp acmayacagımıza ehueh, yoksa ne anlamı kaldı re-evaluation'ın =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 up!!!!! deneyen varmı geliyormu mahmut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bugun bana cevap geldi funcom'dan, gelen cevabı kopyalıyorum direk =)... Funcom said: Greetings, My apologies, it should have been on the same page as your re-evaluation. Please see attachment. It would have been below the Mammoth picture. Unfortunately we have no way to manually give you the discounted offer. It was one time only and sadly you missed it. If you have any questions please let me know. alta da attachment olarak o resmi koymuslar, saka gibi ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ulan ya benim de o sayfa açıktı pathch downloaderı açık bırakıp yattım gece elektrikler gitmiş şansa bak alacaktım halbuse mamut :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar