Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 4-5 sene oncesine ait ama hala is gorur bir hp var elimizde Ancak pili ve fani yalan oldu. Tanidiginiz ettiginiz herhangi bir yer var mi istanbul anadolu yakasi oncelikli olmak uzere? Buraya sormamin nedeni tecrube etmis memnun kalmis birinden ogrenmek cunku bazi yerler serefsizlikte sinir tanimayip fanina yalandan bi yag surup ustune etiket yapistirip degistirdik demisler gecen sefer tekrar acip baktigimizda farkettik ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yetkili servisine ver hp'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yazıcının karşısındaki notebook hastanesi olablir, yazıcı 3. kattaki lap-top tamircileri olabilir. ya da ben açabilirim kasasını diyosan, fanı sök, götür belki bulursun orda. hp, toshibadan sonra en çok yedek parçası bulunan makine. pili kesin bulunur da, fanı görmeleri lazım. modelini söylersin en azından. hp yetkili servisinde acınız büyük olur. kaynak gözlüğüyle uğurlarlar walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Esh said: yazıcının karşısındaki notebook hastanesi olablir, yazıcı 3. kattaki lap-top tamircileri olabilir. ya da ben açabilirim kasasını diyosan, fanı sök, götür belki bulursun orda. hp, toshibadan sonra en çok yedek parçası bulunan makine. pili kesin bulunur da, fanı görmeleri lazım. modelini söylersin en azından. hp yetkili servisinde acınız büyük olur. kaynak gözlüğüyle uğurlarlar walla. Iste ben de bu yuzden baska yer sormustum , laptopa kendi ederi kadar masraf yapmanin anlami yok :) Sagol cevap icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar