napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Penthesilea said: o senin ask dedigin seyi lalelide 50 liraya satiyolar sdfds ya aşk gözü kör eden bişey. sonra gözün birden açılınca çat diye de bitebilir. aşk çok uzun süren bişey olmak zorunda mı anlamıyorum. ALLAH AŞKIYLA YANIP TUTUŞUYORUM BEN DE MESELA. ALAKASIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Nessarien said: Kaç 20.. Detaylarına girse ohoo oooooo. Perspective madem içini dökeceksin kendine konu aç çocuğun konusunu trollemeyelim :D fsdsadfasd dur karışma sen :p yada dur açayım seni mi kıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 napae said: neden herkes terkedildikten sonra acayip dengesizleşir anlamıyorum. önce ağlarsın, sonra kendine bi güven gelir - aman benden iyisini mi bulucak? hıh - sonra yine ağlarsın. bu böyle sürüp gider. TA Kİ yeni birisini bulana kadar. zühürt tesellisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Perspective said: benim sevgilim beni ulduardaki bi shoulder yüzünden bıraktı lol, neymiş sevgiline wow oynatmayacakmışsın bizde dün gece dungeon'da öldüm diye kavga ettik. neymiş efendim oyunla tam ilgilenmiyomuşum. ona heal atmıyomuşum. onu bırak kendimede atmayı unutmuşum. napıyım dedim amele charını açtın bana sıkıldım ona buna heal atmaktan. sonra charları değiştik rogue ya ben girdim en fazla 1 saat dayanabildi. kehkehkeh. kasmıyorum bundan sonra 61. levelde bıraktım kasmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 paspatur said: Bana "seni hücrelerime kadar seviyorum" diyen birini bu hale ben getirdim. Terk edilmek değil ama bu vicdan azabı beni kahrediyo. atom altı parçacıklara inememişsiniz, sağlıksız bir ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oha hücereye kadar sevmek o.O iyimiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 El sallayıp alaya gitmek. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 paspatur said: aga doğru diyosun da anılar, yaşananlar adamın peşini bırakmıyo. Ailemde yazlıkta evde yalnızım, çok kuruyorum. Beni çok seviyodu. Bir daha beni bu kadar sevecek birini bulabilirmiyim bilmiyorum. Diyeceksinki madem seviyodu neden terketti, onu da bilmiyorum. Hayatımın en büyük kazığını yedim. bulursun kesinlikel merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mesela ben onun şu anki sevdiğinden daha fazla seviyorum seni. bak buoldun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 oley be yıkılmış bi ruhu yeniden ayağa kaldırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 paspa, 2 üç şey diyeyim emin ol ki hucrelerine kadar sevmistir, ama hisler degisir, ve elbet bir gun bitecekti. bunu zaten biliyorsun ama dusunmemisindir. dusunsen bile olacagini bilsen bile daha olmaz diye dusunmussundur. ama mutlu son diye bisey yok. bittigi zaman en azindan taraflardan biri uzulecek. hani beni seviyodu, yalanci demeyin. kendini onun yerine koyun. sevgilinize sogudugunuz zaman gidip diyebilirmisiniz ki, ben sana sogumaktayı, 3~4 hafta icinde ayrılabilirim diye? diyemezsiniz tabiki. git gide azalirken sevgi her azaldigini istatistiksel olarak gorup de ona bilgi veremezsiniz ki. bebegim seni seviyorum dediginde ben sevmiyorum ya diyemezsiniz ki. seviyorum dersiniz tabiki. ki insan kendi icinde de celiskilerde olup acaba seviyomuyum sevmiyomuyum diye dusunup kendini sevme moduna sokup yeniden yasamaya calısıyo. bide bu acidan dusunun. kalleşlik vicdanslizlik yapıyo gibi kotulemeyin gozunuzde. onun icin de zordur emin ol. ayrıca bende terkedilmek en guzel şey. sebepsiz yere tabi. aldattim da terkedildim veya kafa attim da terkedildim degil. sebepsiz veya sudan sebeplerle tekredilmek en guzeli. evet bi sure aci cekiliyo ama ne vidan azabi, ne simdi baskasina bakarsam ayip olur derdi hic bi donup de geriye bakma gerekliligi olmuyo. bence tadini cikar terk edilmisligin. olabildigince uzun yanliz kalma 1 hafta falan, git arkadaslarinda kal bol bol kafani mesgul et. gece yatarken zaten kaçarı yok bol bol dusunuceksin. en azından gun icinde kendini yiyip bitirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yine bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Dragonmax said: oha hücereye kadar sevmek o.O iyimiş.. sagliksiz ayni zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 giden gider.17 ay yaşadığın iyi şeyleri kar olarak kabul edip,kötü şeylerden ders alıp, diğer iyi şeyleri kar olarak kabul etmece, kötü şeylerden ders almaca seansına doğru çılgınca,hunharca koşmaya başlamanı tüm içtenliğimle tavsiye edip bu kurduğum cümleyi ''Fizan Dayanışma kolları derneği eşbaşkanı İbrahim Tatlıseks'e armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 iki üç cümleyle de olsa sıkıntımı hafifletmeye çalışan herkese teşekkürler. Vallaha iyi geldi... Seviyorum lan sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 biz de seni çok seviyoruz ki <3 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hadi arkadaşa sevgi fışkırtalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 fışşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 FOŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dışkırtalım dedi olm, foş ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 “Seversin kızarlar, sevmezsin kızarlar; kızarsın sevmezler; sevmezsin, severler!...” Gandhi baba zamaninda söylemis karisi icin son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Çok güzel söylemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 napae said: Böjeek said: bu kız sana geri döncek kesin. ama bu sefer de o kabul etmicek. Bingo 00:15 itibari ile "yanlışlıkla" beni aradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ee sonuç?ardından pardon yanlıslık oldu die msj geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ulan görüyo musun benimki yanlışlıkla bile aramamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar