Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 giden dönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ama sonra kız hiç haketmediği halde onu daha çok seven birini bulcak ehiehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 he bide arama sorma sakın üstüne düşme, hatta cok mutluymuş havalarında gez. bu süre en az 3 güne iner. sdfdsf neyse ilişkiler hakkında yorum yapmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Böjeek said: biz kızlar hep aynımıyız acaba napae? öyleyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: giden dönmez döner döner, böyle uzun soluklu ilişkilerde olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dönenden hayır gelmez yalama olur o ilişki.. canı sıkıldıkça bırakır çıh olmaz dönmez 17 ay ne kadar uzun ki hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 napae said: Böjeek said: biz kızlar hep aynımıyız acaba napae? öyleyiz bence. SEVENİN KIYMETİ BİLİNMEZ arkadaşım!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: dönenden hayır gelmez yalama olur o ilişki.. canı sıkıldıkça bırakır çıh olmaz dönmez 17 ay ne kadar uzun ki hem Döner mi dönmez mi belli olmaz ama dönerse suyu çıkmış bi ilişki olur dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bence kız geri dönmek isterse yapılıcak en sağlıklı şey kesinlikle iplememektir ve geri dönmemektir . gerçekten mutlu diilsen mutlu havalarına girmek komik gözükebilir bence. sen de o da daha iyilerini bulursunuz nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 daha dönmekten bahsediyorsunuz erkek döner kız dönmez... kız gittimi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 napae said: ama sonra kız hiç haketmediği halde onu daha çok seven birini bulcak ehiehe sanmıyorum yaa.. kızlardan ziyade erkekler;haketmediği halde onu seven birini bulma konusunda daha şanslılar.. çünkü;(yanlış anlaşılmasın) kızlar bu konuda aptal oluyorlar.. aşık ve gözü kör,ondan sonra film kopuyor.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: daha dönmekten bahsediyorsunuz erkek döner kız dönmez... kız gittimi gider seven taraf geri dönüyor olmasın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: dönenden hayır gelmez yalama olur o ilişki.. canı sıkıldıkça bırakır çıh olmaz dönmez 17 ay ne kadar uzun ki hem 17 ay diyoruz. 1,5 sene 17*30=510 gün Koskaca beşyüzon gün. bu demek oluyoki 510/3= desek 170 kere buluşma yuvarlak hesap 200 desek. KOlAYMI SANDIN Llamaaa. off neyse saçmaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: daha dönmekten bahsediyorsunuz erkek döner kız dönmez... kız gittimi gider o zaman ben erkek miyim sdkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Maaya said: napae said: ama sonra kız hiç haketmediği halde onu daha çok seven birini bulcak ehiehe sanmıyorum yaa.. kızlardan ziyade erkekler;haketmediği halde onu seven birini bulma konusunda daha şanslılar.. çünkü;(yanlış anlaşılmasın) kızlar bu konuda aptal oluyorlar.. aşık ve gözü kör,ondan sonra film kopuyor.. (:D o zaman şanslı bi insanım ben sdjkfls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 napae said: o zaman şanslı bi insanım ben sdjkfls :D ne mutlu sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Maaya said: seven taraf geri dönüyor olmasın?? yok yok olayın %90 boyutu budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 napae said: o zaman ben erkek miyim sdkjl sen %10luk birimdesin hem seviyorsan niye bırakıyon bırakıyorsan neden dönüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: napae said: o zaman ben erkek miyim sdkjl sen %10luk birimdesin hem seviyorsan niye bırakıyon bırakıyorsan neden dönüyon bi an için soğuyorum bırakıyorum, boşlukta hissediyorum dönüyorum. çok basit bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o boşluk hissi çok fena bişey. insana gerçekte yapmicağı şeyleri yaptırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şehirler arası ilişkimi yaşıyordun=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o zaman bu karşındaki insanın duygularıyla oynamak oluyo. hiç adilce değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yok ya şehirler arası diildi. ben uzun ilişki insanı diilim. kimse bana dayanamaz, çok acımasızım. kötü bir sevgiliyim. utku bunu okuyosan anla neden seninle çıkmadığımı :p dsfljkkhkdsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Böjeek said: o zaman bu karşındaki insanın duygularıyla oynamak oluyo. hiç adilce değil yok hayır ya öyle diil. ayrılma talebi benden geldi ama karşımdaki de itiraz etmedi zaten. geri dönmek istediğimde de kabul etmedi. duygularıyla oynamış olduğumu sanmıyorum. o da istemiyodu çünkü artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 he kabul etmediyse tamam. salaklık yapmamış o zaman o suçlu olurdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar