senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 saçlara dokunma, saçlar güzel :D kontrolden çıkmış saç görmek için beni görmeniz lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 oha adam kitap almayı düşünüom demiş. kıza kitap verirsen ayrılır direk. ayrılmazsa da hemen sonra ayrılıcaktır yol yapıcak bahane bulucak kadar beklicektir. kitap dedi ya o.O resim çerçevesi al oldu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 urmesque said: küçük çükün kitabı al bence dsf. lan bunu niye bana onermedin ben sevgiliye hediye ararken,lanet kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Dragonmax said: oha adam kitap almayı düşünüom demiş. kıza kitap verirsen ayrılır direk. ayrılmazsa da hemen sonra ayrılıcaktır yol yapıcak bahane bulucak kadar beklicektir. kitap dedi ya o.O resim çerçevesi al oldu olcak edebiyat öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 mangal said: O BENIM KARDEŞİM LAN ÖLDÜRÜRÜM İKİNİZİDE diye biri topici bassa şuan ne güzel olur sonra çokakıllıadam da dese Arda Abi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 şu vampir çakmasının bütün kitaplarını al + filmi de at içine bunlar basit hediyeler sen bi de yeni cıkacak filmine en güzel sinemadan en güzel çiftli koltuga rezervasyon yaptır ilk seansa tamamdır işte ben o vampirden baya gecinmistim hediye konusunda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Abi bugündü zaten doğum günü geçti artık. Verdim o tuvali, işte sonra sinemaya gittik arkadaşlarıyla beraber çıkışta sahile inicektik. Ben sıkıldım eve gidip kitap okuycam dedi gitti 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 vermiyecektin işte tuvalis dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 AHAHAHAHA off F A I L olmus kusura bakma yada çok sevdi bi an önce asmak istedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 abi çok pro bi şekilde fail olmuşun herşeye rağmen, takdirler,repler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Of. Bahtsız bedevi olmuşsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Aa üzüldüm bak kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hadi ya çok üzüldüm. hata sende ama açsana 3-5 gün öncesinden de yaratıcı fikirlerimizle yardımcı olalım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bence topaç almalıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Self-fail. 15 yaşındaki liseli kıza kitap alacam diye tutturmuşsun buralarda. Zaten benden üstte başkaları da söylemiş de neyseki fikrini değiştirip ne olursa olsun pro bir şekilde fail olmuşsun da yine de kitap mevzusu için şunu söylemeden postumu bitirmeme kutsal güçler mani oluyor... No offense but WTF were you thinking??? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hediye kötüymüş :p daha gençsin yaratıcı bir dalda kendini geliştirmeye başla (müzik, resim, photoshop vs sfds) ilerde hediyeni kendin yapıp verirsin. işin ustası da olmana gerek yok sadece manasız olmayacak kadar güzel bir şeyler yapabil yeter. Ya da kolye vs gibi küçük bir hediyeye eklenti olarak verirsin falan neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tuval+kitap verseydin efsane olurdun çok yönlü düşünmek lazımmış hediye verirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 alakasız iki hediye vermek, ne hediye etmek istediğini bilememen demek olur yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Arkadaşım moralini bozmak gibi olmasında ..::FAIL::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi saçlar gerçekten kontrolden çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 dasaaa said: topaç falan al lan oynasın çocuk ehueue buna nedense bi ton güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar