Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliye hediye

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar şuan bok gibi kalmış durumdayım. Baştan anlatayım olayı bir çözüm bulun.
Şimdi kız arkadaşımın doğum günü yarın. Ben sorduydum ne alayım sana filan diye, oda film söylüyüm sana onu al uğraşma boşuna dedi, iyi tamam dedim bende. İşte ne alıcağım belli diye kasmadım boşuna. İşte aradım bugün ne alayım diye, oda illa film almak zorunda değilsin ne istiyorsan onu al dedi. Bende sen ne istiyorsun dedim. oda sen ne almak istiyorsan onu istiyorum dedi. Bende kaldım bok gibi. Böyle sonra kitap almayı düşündüm içine süper romantik birşey yazıp veririm diye sonra hangi kitabı alayım kararsız kaldım. Evet yardım edin patiler, kötü durumdayım. Yarın 12.30da işten çıkıcam 2ye kadar filan vaktim var o arada birşey almam lazım. Ne alayım?
Sosyal ağlarda paylaş

böyle romantik şeyler beni kasmaz;hatta iyi olur diyorsan kitapla ilgili..ki okumayı seviyorsa iyi bir hediye..
2007 yapımı bir romantik komedi vardı;
adı ps:i love you
onun kitabı çıktı yeni;turkuvaz yayınlarından..
onu armağan edebilirsin..
+ yanında filmle beraber armağan edersen duble olur.
[hr]
ben yüzsüzlük yapıp erkek arkadaşımdan istedim kitabı ama;tınlamadı beni zannedersem.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kitap yazıp bastır ve ona hediye et derdim ama süren yokmuş.

Tabi bu he deyince olacak iş değil. Ben yaklaşık 2 ay öncesinden yazdığım şiirleri yayınevine götürmüştüm. Bir sürü izin isteniyor tabi, onları falan toparlamak baya bir uğraştırmıştı. 500 lira da bir maliyeti oldu. Malum, tek kitap basmıyor koca yayınevi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşıyla konuştum. Şey dedi bunun bir arkadaşı varmış böyle duvar kağıdına resim filan bastırıp asmış duvarına. Buda yeni eve taşındılar daha yeni evi yerleştirirken arkadaşına demiş bende istiyorum ondan filan, durun direk kopyalıyım.

:

said:
bak simdi bizim su diye bi arkadasimiz var onlar yeni tasindi ve odasinin duvarina begendigi fotograflari she mall'da bi yerde tuvale bastirip asti ama cercevesiz bi sekilde ve tuval ustunde o yuzden cok hos duruyo ve diyanelerin tasindigi gun onun odasinin mobilyalarini yerlestirdigimizde bana bi duvari gosterip bak buraya bi suru poster tarzi biseyler asicam falan dedi bende dedim acaba sizin
guzel bi fotografinizi tuval bastirip arkasina bisey yazip versen?

Olur mu?
Ama bizim fotoğrafımız yok arkadaşıyla çektirdiğimiz var bir tane onu kestirmek lazım kesebilecek olan var mı düzgünce?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...