sinad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet dizi çok eğlenceli benide sardı.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben direk karate yapıyorum chop-chop!
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 SeaGle said: fiyatı ne civardadır ki 5i geçmez
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 o değil de, polis olsam arka sokaklar daki mesut gibi olmak isterdim lan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben polis olsam.. amaaan içtikden sonra her mesleğin adamı oluyorum zaten
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. saçımı çekmişti benim ortaokulda. ne bibergazı izmirde ya.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 utopia said: saçımı çekmişti benim ortaokulda. ne bibergazı izmirde ya. yok yok yavaş yavaş ihtiyaç haline geliyor ciddi bi tehlike ama 10 senesi var daha
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. Bornovada bıçak çekmişlerdi bana.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Eralp said: senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. Bornovada bıçak çekmişlerdi bana. trolarmi
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: Eralp said: senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. Bornovada bıçak çekmişlerdi bana. trolarmi Cık. bildiğin adam işte :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bıçagı çekenler travestiler mi diyo
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben kurusıkı taşıyordum ama biber gazı da iyimiş hmm
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bi arkadaşımın üstünde bazen 2 tane olurdu biber gazı. Çok abartıyosun vs. diye konuşur dalga geçerdik. Bu arkadaş İst de Sanayi Mahallesinde oturuyor bilen bilir pislik bi yerdir apaçisi boldur. Herif bir gün yanına almadı biber gazını emanet yedi bacaktan (:P)
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 değil. lazım abi bayan patilere tavsiye ediyorum. bi kız arkadaşla konuşuyoduk, mesela geceleri bi yerde yürürken falan tedirgin olunca direkt çantadan alıyomuş sıkmaya hazır bi şekilde yürüyomuş.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yalnız dikkatinizi çekerim, travestiler daha tehlikeli. Bıçak yesen karizma karizma anlatırsın işte mücadele ettim bacağımdan bıçakladırlar diye. O travestiler beni yakalasa ne diyecektim. İşte 3 kişilerdi arkama geçip sırayla ....
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahahah bi kere küçük beyoğluna erkek bir arkadaşımla giderken travestiler nası bağırmışlardı arkadaşıma "onu bırak beni al" diye ahuahau adama bir laflar,bir laflar falan tehlikeli onlar yea.
Öne çıkan mesajlar