Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 teşekkür ederim canım benim muıahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet dizi çok eğlenceli benide sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahahah ben sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fiyatı ne civardadır ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben direk karate yapıyorum chop-chop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 SeaGle said: fiyatı ne civardadır ki 5i geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 polis olunca tutuklarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 o değil de, polis olsam arka sokaklar daki mesut gibi olmak isterdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben polis olsam.. amaaan içtikden sonra her mesleğin adamı oluyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 vay anasını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. saçımı çekmişti benim ortaokulda. ne bibergazı izmirde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 utopia said: saçımı çekmişti benim ortaokulda. ne bibergazı izmirde ya. yok yok yavaş yavaş ihtiyaç haline geliyor ciddi bi tehlike ama 10 senesi var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. Bornovada bıçak çekmişlerdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manitu070207 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Eralp said: senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. Bornovada bıçak çekmişlerdi bana. trolarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: Eralp said: senko said: amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. Bornovada bıçak çekmişlerdi bana. trolarmi Cık. bildiğin adam işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bıçagı çekenler travestiler mi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben kurusıkı taşıyordum ama biber gazı da iyimiş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bi arkadaşımın üstünde bazen 2 tane olurdu biber gazı. Çok abartıyosun vs. diye konuşur dalga geçerdik. Bu arkadaş İst de Sanayi Mahallesinde oturuyor bilen bilir pislik bi yerdir apaçisi boldur. Herif bir gün yanına almadı biber gazını emanet yedi bacaktan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 değil. lazım abi bayan patilere tavsiye ediyorum. bi kız arkadaşla konuşuyoduk, mesela geceleri bi yerde yürürken falan tedirgin olunca direkt çantadan alıyomuş sıkmaya hazır bi şekilde yürüyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yalnız dikkatinizi çekerim, travestiler daha tehlikeli. Bıçak yesen karizma karizma anlatırsın işte mücadele ettim bacağımdan bıçakladırlar diye. O travestiler beni yakalasa ne diyecektim. İşte 3 kişilerdi arkama geçip sırayla .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nerenizde taşıyosunuz bu şeyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahahah bi kere küçük beyoğluna erkek bir arkadaşımla giderken travestiler nası bağırmışlardı arkadaşıma "onu bırak beni al" diye ahuahau adama bir laflar,bir laflar falan tehlikeli onlar yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 maça çağırıyolardır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar